![]() |
Én B-ben kevés kocsmával vagyok hadivari, és nem nagyon piszkálnak, szerintem egy jó szövi elriaszthatja a sunyi kis tolikat.De általában leviszem a környező tolik készülijét, akárhol vagyok, és akkor már biztos nem bántanak...de mondom, egy jó szövit kell találni szerintem, és ott már mindegy, hogy 10 vagy 40 kocsmád van :)
de azért egynél több kell...;) |
Quote:
|
Megmondom őszintén úgy, ahogy van. 200 heki fölötti óriás variba simán tartok 5 kocsmát. Az 1-2 kocsmásokhoz beférek, és hozzám még 5-6 kocsmával sem lehet.
200 hekin 1 kocsma. (a %-os elhullás meg kifejezetten igaz. :D mindenhol ugyanugy hullik.) |
Quote:
|
Quote:
de szám szerint szerintem nem mind1 hogy hullik:) |
Ha szintenként nézed a hullást, tehát magasabb heki --> magasabb szint, akkor nagyjából egyforma a kár...5-ben 50k egy vari, 4-ben 20-30k körül mozog, bár most elég alacsony, konkrét árat nem mondok, 3-ban nem tudom, de 2-ben még olcsóbb, tehát a veszetég csak kicsit nagyobb, hála a piacnak :)...de ha valaki nagyon félti a varikat, elmegy túúúúlélőnek, és még olcsóbban megússza, de a vándor a legjobb sztem egy hadivarinak.
|
nah most lett időm megcsinálni egy hadivarit, elit/íj felállásban...
itten van: óriás/vándor 18% ház 40% barakk 20% templom 10% tanya 7% torony 5raktár 4bank 1kocsma szerintem 5ben egy ilyen Óriást simán el lehet vinni :) |
Quote:
kösz az éplistet,le is fogom tesztelni:) |
Quote:
|
Quote:
a szövi az még eldől,igazából mf-re terveztem,ha meg szövis lesz,akkor full hadi:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |