![]() |
Ati, Goldy: ne offoljatok :D
|
Quote:
Egy szóval sem állítottam azt amit te itt írtál, hogy mondtam. A félreértés onnan származhat hogy előkéne rántanod a Bakos szótárt mert értelmezési gondokkal küzködöl a grafomán szó jelentése terén :) És Dusnak meg igaza van, egy ejnye-bejnyében részesítelek kedves Druida barátunk topicjának szanaszéjjel offolása miatt :p |
Quote:
De ugyanaz:) A grafomán meg a druida rokonértelmű szavak. De kijaza Druida, akinek ilyen régi topicja van, és még nem szedett össze 10 oldalnyi "rajongót" se? (én csak azért nem nyitok magamnak, mert a fórum leghosszabb topicja már így is az enyim:D Télleg: mi van Harcosokkal? :) |
Quote:
|
Quote:
Az eszme köztünk jár és titkon hírdeti az igét;):cool::):rolleyes: |
Quote:
|
Ezúton szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, az arcoskodásaim, okoskodásaim, szemétkedéseim, stb miatt. Sajnálatos módon az elmúlt egy-két hónapban nagyon feszült voltam, családi gondok, sulis gondok stb... Ezen feszültségek nagyrészét játékokban élem ki, pl hódítóban, de sajnos már a fórumba és beszivárgott az idegességem. Nem akartam ellenségeket szerezni, és nem akartam barátaimat elveszteni, mégis ennek ellenkezőjére került sor. Vityu elnézést amiket mondtam neked az óriásos topikban, és mindenkitől bocsánatot kérek, akit megbántottam. Remélem tudtok adni nekem még egy esélyt, hogy helyrehozzam amit elrontottam. Igyekszem ezentúl feszültségem máshol levezetni.
Benji. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |