![]() |
Bármilyen idiotizmusnak is hangzik, talán egy egyszerűbb kérdőív lenne a megoldás, 5-10 lexikális kérdéssel.
Tudom, mivel lexikális, benne van a súgóban. De ha egy halálkezdő veszi a fáradtságot, hogy kibogarássza, csak azért, h a gyorsban lehessen, felőlem jöhet. (hú de sok pirit fogok kapni :d) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ha egy totál kezdőnek van idegzete végigböngészni a súgót,értelmezni azt, majd adjaisten beregelni a külső fórumra is, további információkat szerezve, és (bár ez már utópia) még kérdez is az ide járó profiktól... na akkor minden segítséget megérdemel, és a gyorsban a helye. A piriket meg megelőlegezve adtam egy zöldet :P :ĐĐ |
Quote:
Biztos jó lenne a teszt?:rolleyes::p |
Quote:
Elfelejtettem hogy melyik mailről regeltem anno azt, ami töröltem. (Esetleg már a mail sincs meg azóta.) Tehát nincs már országom a hódítóban. Így nincs mire jelszóemlékeztetőt kérni sem! De ez nem azt jelenti hogy ne tudnék a gyorsban játszani. Szerintem igen, biztos jó lenne egy tesztszerű megoldás. |
Quote:
|
egy teszt rugalmasabb lenne, mint a létező mailhez kötés...
az egész arról szól, h Ati 2naponta megkérdezi vkitől, h teljesen kezdőként mért ebbe a csoportba jelentkezett, ahova direkt ki van írva, h kezdők ne :) egy teszt annyira jó, hogy megnehezíti az ebbe a csoportba való kerülést, így valamivel kevesebb kezdő jönne, már csak az emberek tesztektől való idegenkedése miatt is. :D |
Quote:
Így aztán: (mily meglepő, mi? :ĐĐ) egyetértek :]] |
Quote:
|
Quote:
Különben amióta emberek élnek a földön, azóta van csalás és rosszindulatú találékonyság is, amivel ki lehet játszani a szabályokat. Nem hiszem sajnos hogy a Hódító kivétel lenne ez alól, aki csalni akar az itt is csalt, csal, csalni fog. Vagy legalábbis megpróbál, aztán vagy sikerül neki, vagy nem. De bízom abban, hogy születik egy kevésbé kijátszható megoldás :]] |
All times are GMT +1. The time now is 14:34. |