Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elszenvedtem magam A csoportig, van e helyem a gyorsban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2894)

Seldon 04-03-2008 19:59

Bármilyen idiotizmusnak is hangzik, talán egy egyszerűbb kérdőív lenne a megoldás, 5-10 lexikális kérdéssel.
Tudom, mivel lexikális, benne van a súgóban. De ha egy halálkezdő veszi a fáradtságot, hogy kibogarássza, csak azért, h a gyorsban lehessen, felőlem jöhet.
(hú de sok pirit fogok kapni :d)

N.a.t. 04-03-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 168296)
szvsz felesleges az A-t idekeverni...

azért lett idekeverve, mert van aki úgy vélekedik, hogy az regelhessen gyorsba, akinek van orija Aban.

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 168296)
a meglévő e-mail feltételével annyi a gondom, hogy mi van akkor, ha vki régen játszott, majd mindent törölt, és 1év múlva újrakezdi? sokaknál jobb, mégse mehet egyből a gyorsba?

Így van, ez az én félelmem is ezzel kapcsolatban. Én nem tudom hogy emlékeznék e arra hogy ezelőtt 2 évvel melyik e-mail címemről regeltem hova. Pedig csak 4 van :P :ĐĐ Szerintem egész biztosan nem :]]

N.a.t. 04-03-2008 20:08

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 168300)
Bármilyen idiotizmusnak is hangzik, talán egy egyszerűbb kérdőív lenne a megoldás, 5-10 lexikális kérdéssel.
Tudom, mivel lexikális, benne van a súgóban. De ha egy halálkezdő veszi a fáradtságot, hogy kibogarássza, csak azért, h a gyorsban lehessen, felőlem jöhet.
(hú de sok pirit fogok kapni :d)

Egyetértek. De ezt neked már mondtam :ĐĐ
Ha egy totál kezdőnek van idegzete végigböngészni a súgót,értelmezni azt, majd adjaisten beregelni a külső fórumra is, további információkat szerezve, és (bár ez már utópia) még kérdez is az ide járó profiktól...
na akkor minden segítséget megérdemel, és a gyorsban a helye.
A piriket meg megelőlegezve adtam egy zöldet :P :ĐĐ

Andrew 04-03-2008 20:10

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 168301)
azért lett idekeverve, mert van aki úgy vélekedik, hogy az regelhessen gyorsba, akinek van orija Aban.

Így van, ez az én félelmem is ezzel kapcsolatban. Én nem tudom hogy emlékeznék e arra hogy ezelőtt 2 évvel melyik e-mail címemről regeltem hova. Pedig csak 4 van :P :ĐĐ Szerintem egész biztosan nem :]]

Ha kérsz egy jelszóemlékeztetőt, azt a megfelelő mailcímre kapod...
Biztos jó lenne a teszt?:rolleyes::p

N.a.t. 04-03-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 168303)
Ha kérsz egy jelszóemlékeztetőt, azt a megfelelő mailcímre kapod...
Biztos jó lenne a teszt?:rolleyes::p

Itt arról van szó, hogy abbahagytam a játékot, és vagy 2 éve nincs orim a hóditóban, mert anno töröltem a kis 3asomat.
Elfelejtettem hogy melyik mailről regeltem anno azt, ami töröltem. (Esetleg már a mail sincs meg azóta.) Tehát nincs már országom a hódítóban. Így nincs mire jelszóemlékeztetőt kérni sem!
De ez nem azt jelenti hogy ne tudnék a gyorsban játszani.
Szerintem igen, biztos jó lenne egy tesztszerű megoldás.

Redback 04-03-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 168304)
Itt arról van szó, hogy abbahagytam a játékot, és vagy 2 éve nincs orim a hóditóban, mert anno töröltem a kis 3asomat.
Elfelejtettem hogy melyik mailről regeltem anno azt, ami töröltem. (Esetleg már a mail sincs meg azóta.) Tehát nincs már országom a hódítóban. Így nincs mire jelszóemlékeztetőt kérni sem!
De ez nem azt jelenti hogy ne tudnék a gyorsban játszani.
Szerintem igen, biztos jó lenne egy tesztszerű megoldás.

Kom törölted a kék3-ast?

Seldon 04-03-2008 20:21

egy teszt rugalmasabb lenne, mint a létező mailhez kötés...
az egész arról szól, h Ati 2naponta megkérdezi vkitől, h teljesen kezdőként mért ebbe a csoportba jelentkezett, ahova direkt ki van írva, h kezdők ne :)
egy teszt annyira jó, hogy megnehezíti az ebbe a csoportba való kerülést, így valamivel kevesebb kezdő jönne, már csak az emberek tesztektől való idegenkedése miatt is. :D

N.a.t. 04-03-2008 20:26

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 168306)
az egész arról szól, h Ati 2naponta megkérdezi vkitől, h teljesen kezdőként mért ebbe a csoportba jelentkezett, ahova direkt ki van írva, h kezdők ne :)
egy teszt annyira jó, hogy megnehezíti az ebbe a csoportba való kerülést, így valamivel kevesebb kezdő jönne, már csak az emberek tesztektől való idegenkedése miatt is. :D

Déja vu-m van :]] Könnyű veled egyetértenem mert mi ezt már átdumáltuk :ĐĐ
Így aztán: (mily meglepő, mi? :ĐĐ) egyetértek :]]

Andrew 04-03-2008 20:30

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 168306)

Elsőre én is jó dolognak tartottam ezt a tesztes dolgot, de könnyen kikerülhető például azzal is, hogy valaki megkérdezi egy ismerősétől a helyes válaszokat.

N.a.t. 04-03-2008 20:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 168308)
Elsőre én is jó dolognak tartottam ezt a tesztes dolgot, de könnyen kikerülhető például azzal is, hogy valaki megkérdezi egy ismerősétől a helyes válaszokat.

Igen. De ilyen alapon minden módszer könnyedén kikerülhető. Én a magam részéről kiváncsian várom Ati megoldását :ĐĐ
Különben amióta emberek élnek a földön, azóta van csalás és rosszindulatú találékonyság is, amivel ki lehet játszani a szabályokat.
Nem hiszem sajnos hogy a Hódító kivétel lenne ez alól, aki csalni akar az itt is csalt, csal, csalni fog. Vagy legalábbis megpróbál, aztán vagy sikerül neki, vagy nem. De bízom abban, hogy születik egy kevésbé kijátszható megoldás :]]

All times are GMT +1. The time now is 14:34.