Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Esküdtszék (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2886)

Eke 03-31-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167848)
Tartsd be a szabályokat. Azért vannak.

Ati ezt én másképpen hallottam,de most hogy igy megemlitted aszem okosabb ha ezt a variánst fogadjuk meg.Tanácsosabb.:D:D:D

Druida 03-31-2008 20:49

Bocs Ati, de egy szóval se mondtam hogy legyen esküdtszék, vagy igen? azt mondtam hogy igazságtalanság volt, és ennyi. amugy szerintem épeszű ember nem támogatja ezt, mert semmi értelme. csak nagyobb kavar lenne mint most. de esetleg megadnád annak a témának az elérési linkjét amit 63oldalon keresztül tárgyaltatok?:o mert szívesen elolvasnám. kösssz

Ati 03-31-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 167850)
Bocs Ati, de egy szóval se mondtam hogy legyen esküdtszék, vagy igen?

Mivel ez a téma arról szól, ezért gondoltam ezért írod ide... :)

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 167850)
de esetleg megadnád annak a témának az elérési linkjét amit 63oldalon keresztül tárgyaltatok?:o mert szívesen elolvasnám. kösssz

Tegnap, vagy tegnapelőtt írtam valahova, de pillanat, megkeresem újra. Bár a téma címe alapján a Segítség témák között megtalálhatja bárki maga is.

Ati 03-31-2008 20:53

Meg is van: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343

Druida 03-31-2008 20:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167852)

Köszi:o
és igen tudom, hogy ez a táma erről szól... Úgyhogy bocs az OFFért:rolleyes:

Remedy 04-01-2008 00:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167743)
Miért akarsz mindenáron a játék keretein túllépni, és a valós életet belekeverni? Ez egy JÁTÉK! Meg szoktad fenyegetni a sakkpartnereidet, amikor leütik az egyik futódat?

Ne tudd meg mennyi anyazast es fenyegetest kaptam mar a sakkszerveren, vagy mert csak siman nyertem, vagy mert epp mattot adott volna nekem, de letelt az ideje, es en nyertem. Rengeteget. Persze csak neten. :)

Betelgeuse 04-01-2008 01:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167845)
Mi ebben a furcsa? :eek:

Ez teljesen világosan le van írva, hogy szabálytalan, és ezért anarch jár.

Iskolapéldája más játékának tönkretételének.

Regisztrációkor külön ki is van emelve, hogy olvasd el.

elképzelem, hogy a levél után megnyomja a törlés gombot:D

Remedy 04-01-2008 02:46

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 167803)
Ezzel egyetértek. Korábban úgy értelmeztem, semmiféle fenyegetésnek nincs helye a hódban, azért írtam amit. Nyilván ha élőben fenyeget valaki egy másik játékost, annak télleg nincs helye a hódban...

(Csak szólok, Remy megfenyegetett, hogy megver)

Meg jo hogy ezt megtalaltam. Asszem az vmi olyasmi volt, hogy ha eloben is ugyanennyire sertegetnel, vagy azokat, akiket kedvelek, nem biztos, hogy mosolyogva turnem, es amit itt az internet moge bujva buntetlenul megtehetsz, eloben nem biztos, hogy meg merned. Ennek semmi koze sem a hoditohoz, ennek mint embernek van koze hozzad. Bar nem tudom, hogy kinek mi koze van ehhez, miert kellett eloszedni, es miert ide... :P De ezt mind a mai napig vallalom. Kepes voltal olyanokat irni, amik nagyon sertoek voltak. Ezt szemtol szemben nem biztos, hogy bevallalnad. Ebben meg nincs semmi fenyegetes. De azert nem kell rogton anyucihoz szaladni... :)

Valezius 04-01-2008 09:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 167898)
Ne tudd meg mennyi anyazast es fenyegetest kaptam mar a sakkszerveren, vagy mert csak siman nyertem, vagy mert epp mattot adott volna nekem, de letelt az ideje, es en nyertem. Rengeteget. Persze csak neten. :)

Ezért nem sakkozom, sok a stressz :o

[HTPA]GeeForce 04-01-2008 10:08

Gyorsan hozzáteszem, hogy számomra elképzelhetetlen jelenség ez:

"Szia, megadod az MSN címed? Felveszlek, te jelölj vissza ok? Hogy miért? Mert el akarlak küldeni a francba, és nem akarom, hogy feldobhass a supportra..."

:D

Életszerűtlen. Ha pedig oda eljut valaki, hogy MSN címet cserél valakivel, akkor azt biztos nem 2 perce ismeri. ("Ismeri.") Annak, hogy "Figyi, gyere MSN-re, ott sokkal könnyebb beszélgetni, mint privát üzenetcserével", ki dől be? Átlátszó. Főleg, ha az elmúlt napokban 'ütésváltás' volt a játékon belül.

All times are GMT +1. The time now is 22:21.