![]() |
Én a hullához beírnám, hogy a tudós +5%-a vonatkozik rá. Szerintem ez jelenleg nem derül ki a súgóból. Ez a szöveg van benne a súgóban:
tudománytekercseinek maximum hatásfoka: 0%. Odatenném mögé, hogy kivéve a tudós személyiséget, és egy linket a személyiségek súgóhoz. Ez sokaknak nem egyértelmű. |
Quote:
|
törpe
Törpe előnyeihez be lehetne írni a bányafeltárást, nem tudom miért maradt ki. (ha direkt akkor bocsi, nem tudtam)
|
Quote:
Ez van odaírva, csak nem az előnyöknél, hanem a faji ismertető után! Szerintem nem kell kétszer!:) |
hopsz, tényleg bocsi, azt a részt mindig kihagyom (nem kell a sok rizsa a fajokról, elég nekem a varázslat meg előny-hátrány. persze ha a többség azt is elolvassa akkor nem szóltam)
|
Quote:
És most is folyamatosan döbbentenek rá a klántársak, hogy 1-2 dolgot nem tudok rendesen...:rolleyes: Jajj, de ne is offoljunk ide, mert Ati kinyír minket! |
Súgóhoz még bármi egyéb hozzászólás, mi hiányzik még szerintetek, aminek mindenképp benne kellene lennie?
|
Javasolnám, hogy kerüljön bele, hogy a szövetségi pontlista csak körönként egyszer frissül, ráadásul szövetségi csata után!
Mivel ez éles ellentétben áll az addigra már jól megszokott egyéni pontlista frissülési rendszerével. |
Szerintem ez bekerülhetne a súgóba valamivel szakszerűbben megfogalmazva:
1. Épületek 2. Katonák kiképződnek 3. Pénz az adóból 4. Regenerálódás +1% 5. Normál készültség +5% 6. Népesség megeszi a kaját 7. Raki frissül 8. Bevándorlás, kivándorlás 9. Magadra ható varázslatok lejárnak(sorrend:először a tisztánlátás,mágpajzs és védelem,aztán a regenerálódás,utána a spec vari) 10. Tudománytekercsek kopnak 11. Barakkba nem férő katonák elmennek 12. Tudománytekercsek beérnek 13. Szövetségi seregek érkeznek 14. Támadó seregek 15. Hazaérő seregek 16. Szövi help elmegy. 17. Piacról visszajönnek a cuccok Én annak idején mikor elkezdtem a játékot, rengeteget kerestem ezt a listát. A fórumon is szoktam olvasni hogy vannak néhányan, akik ezzel kapcsolatba keresnek válaszokat de nem találnak.:( Elég sok helyet foglalna a súgóból az igaz, de szerintem érdemes lenne betenni. Lehetne egy új altémát létrehozni "Körváltás eseményei" vagy valami hasonlo címen. Szerintem legalább olyan hasznos lenne mint a "körváltási idők" című altéma. Elismerem hogy komoly változást vonna maga után ez a javaslat, ezért nem is fűzök hozzá sok reményt. |
Szerintem is jó ötlet lenne, ha bekerülne. Bár szerintem felesleges ilyen részletesen, pl szerintem nem sok embert érdekel hogy előbb a regenerálódás utáni 1%-ot kapod meg és csak utána a rendes 5%-öt. Az viszont hogy a frissen kiképződött seregek is részt vesznek a csatában, illetve hogy a védelem még előtte leesik igenis fontos infó.
Amúgy a 10-es és a 11-es nem fordítva van?:confused: Nekem ment már el emberem a tekikopás miatt. |
All times are GMT +1. The time now is 22:02. |