![]() |
Quote:
Ha egyszer csak a vasút mellett kitakarítanának nem tudom meddig maradna úgy... |
Quote:
|
Quote:
a tavaknál nincs, a macik pedig kinn vannak a város szélén értelemszerű okokból, ott nem néztem, de ha odarakta valaki, akkor az nem lehetett valami okos ember :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szomorú, h az emberek mennyire nem törödnek saját környezetükkel és képesek elnézni és létrehozni azt ami ott van :mad::mad: |
Kiváncsi lennék, hogy mennyire izzadtak meg tegnap a rendszerirányítóban :D
Ezek a "kapcsoljunk le egyszerre mindent" akciók igen nagy marhaságok ebben a formában, a villamos hálózat nem ilyenre van kitalálva. Az más kérdés, hogy a célja szép. Miért nem lehet arra kérni az embereket, hogy ezen a napon tartson mindenki 1 órát VALAMIKOR, hogy nem kapcsol be elektromos eszközt? (pl ma hajnali 2-3 között jó is lett volna :p) |
Quote:
|
Quote:
Igénye a környezetére meg még annyinak sincs... Mi még sajnos ott sem tartunk hogy a rendes kukáig elvigyen bármit is. |
talán ezért van jelentősége, mikor mi mentünk és szedtük a szemetet, nem vártuk, hogy más tegye. Tapasztalat, ha a marad egy kis szemét újratermelődik, ha tisztára takarítjuk, már nem rakták le.
Persze néha elképesztő dolgokat is találtunk. A hegytetején, csak gyalog megközelíthető helyen hűtőszekrényt. Hogyan vitte fel nem tudom. |
All times are GMT +1. The time now is 23:46. |