![]() |
Quote:
Az ok:) de aludni benne tuti nem olyan, mint a sima forgácsban... |
Nem venni fogom a malacot, hanem kapni. Az asszony munkatársának van egy csomó, szerintem 1-2 darabbal biztos több mint kellene, mert egy daran ideje már győzködi, hogy tartson, mer ad neki. Úgyhogy a fajtája még kérdéses, a szőrhossza is, meg a körömszíne az végképpen. Viszont most már tudom, hogy rövidszőrű kell, mert előnyösebb nazálisan. A köröm kevésbé aggaszt, vergődő gyereken megszoktam régebben a problémás aprómunkát:)
Télleg, tengerimalac körmét mivel vágják? A néveredetvitához annyit tennék hozzá, hogy nekem rettenetesen valószínűtlennek tűnik, hogy azért lenne tengerimalac mert megeszi a kukoricát. Rengeteg állat megeszi, mégse nevezzük őket tengericsirkének, tengerinyúlnak, tengerimarhának vagytengeriposzátának. Ez a muttal lehetett divat régebben míg nagyobb mennyiségben termett, inne származhat a mamut, a medvemut, a libamut és a csirkemut. De azok az idők elmúltak, úgyhogy én a tengerentúliságra szavazok. ( Esetleg arra, hogy elsősorban sós vízben szeret úszni, Goldynak meg szerette a fürdősóját, neked meg nem) |
Quote:
Topsy: semmilyen, csak elég nehéz őket sok éven át elviselni, ha több mint 50-100 malac visít ezzel túlharsogva mindent :] Apám tenyészti őket :/ Igaz, ő elsősorban a ritka fajtákra állt rá. De én azért is az aranyhalra szavazok :ĐĐ |
Quote:
|
Most jutott eszembe, hogy nem régen olvastam egy cikket, ami a húsra kitenyésztett tengericocikról szólt. ( az indiánok is azért tartották, tartják őket) Hatalmas termetük van, gyorsan nőnek csak nem valami barátságosak. Előnyük, hogy nincs baj a szaporulattal.....:D:D
|
Quote:
Ehető? Akkor lehet mégis lesz:D:D |
Ha nem zárt ketrecbe teszem, milyen magas terrárium amiből nem mászik ki?
|
Quote:
Bár fene a gusztusod ha megeszed:) |
Quote:
Most mé?:D:D:D Nem az én házikedvencem lesz, és éhesen... |
Quote:
Ki tudja mit hoz a jövő, lehet, hogy ilyet fogok tenyészteni...:D |
All times are GMT +1. The time now is 23:56. |