![]() |
Quote:
|
Még régebben én is játszottam, mondjuk, ha azt játéknak lehet nevezni...körülbelül 1-2 hónapot töltöttem ennek a nagyon jól kitalált, az esélyegyenlőség nevében született játéknak a keretein belül, hogy egy barátomnak aranyat biztosítsak a kis falvammal..mondanom se kell, alig vártam, hogy eljussak a 70 akárhányas népességig, és töröljem magam...szánalmas, hogy milyen emberekkel találkozhat ott az ember...köszönöm,ebből nem kérek többet, a Hód eddig nálam ezerrel gyaláz minden más multis online játékot.
|
Nekem exasszony találta és kezdett el egy falut. Megmutatta és monda ha akarok néha benézhetek és tehetek pár dolgot benne. Estére enyém lett:D Épülgettem képezgettem, támadgattam kláénbaléptem. Amikor megtámadtam valakit akit nem kellett volna és másnap mire hazajöttem nem volt egységem és az épületeim 2\3-át lerombolták. Onnantól kezdve nem léptem be. A másik szerverem sziontén szépen ment minden, de minden 3.-ik napot jött egy falu és addig ütött amíg volt egységem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezzel mondjuk nem teljesen értek egyet, mert a Hódban van esélye az embernek kevesebb játékidő után is úgy kinézni, mint egy másik, vagy jobban, ellenben a Travianban lényegében mindegyik falu ugyanolyan, a nemzetségtől eltérve, és ott azért meglátszik, hogy mennyi ideje van meg a falud, és ott a frisseknek esélyük sincs, ha rájuk szállnak, ráadásul ott nem is tudod olyan egyszerűen pótolni az egységeid..ott ha egyszer befértek, redszerint keresztet vethetsz.
|
Valizeussal nem értek egyet.
|
Quote:
|
Quote:
Valami hasonlót lehet csinálni ott is. Szóval ha 3naponta legyilkolták minden egységedet az szerintem a te hibád. Deni igazad van nem tökéletes a hasonlat ezt elismerem. Zoli8 Az evidenciákat hagyjuk, jelen esetben a játékidő kérdése fel sem merült... |
ebben igazad van, magam sem értem, miért írtam :)
az elképzelésed viszont sántít szerintem, ezek szerint nem tudtam kifejezni magam...előfordul..legközelebb ügyesebb leszek;) |
All times are GMT +1. The time now is 05:05. |