Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Travian (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2840)

Valezius 03-18-2008 12:11

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 165754)
Engem Walee csábított oda :)
Meglepő módon az első pár órában még érdeklődtem is iránta,aztán megpróbálkoztam a súgóval :o Onnantól volt vége a travianos pályafutásomnak :)

Mind követünk el hibákat :o

Zoli 03-20-2008 20:11

Még régebben én is játszottam, mondjuk, ha azt játéknak lehet nevezni...körülbelül 1-2 hónapot töltöttem ennek a nagyon jól kitalált, az esélyegyenlőség nevében született játéknak a keretein belül, hogy egy barátomnak aranyat biztosítsak a kis falvammal..mondanom se kell, alig vártam, hogy eljussak a 70 akárhányas népességig, és töröljem magam...szánalmas, hogy milyen emberekkel találkozhat ott az ember...köszönöm,ebből nem kérek többet, a Hód eddig nálam ezerrel gyaláz minden más multis online játékot.

Pepa 03-24-2008 18:25

Nekem exasszony találta és kezdett el egy falut. Megmutatta és monda ha akarok néha benézhetek és tehetek pár dolgot benne. Estére enyém lett:D Épülgettem képezgettem, támadgattam kláénbaléptem. Amikor megtámadtam valakit akit nem kellett volna és másnap mire hazajöttem nem volt egységem és az épületeim 2\3-át lerombolták. Onnantól kezdve nem léptem be. A másik szerverem sziontén szépen ment minden, de minden 3.-ik napot jött egy falu és addig ütött amíg volt egységem.

Valezius 03-24-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 166787)
A másik szerverem sziontén szépen ment minden, de minden 3.-ik napot jött egy falu és addig ütött amíg volt egységem.

Ez kb olyan helyzet, mintha 100tolid lenne, és lopnák a tekidet, de te mindig újraírnád, oké, hogy a játék is fogyatékos, de erről főleg te tehettél...

Deni 03-24-2008 19:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 166791)
Ez kb olyan helyzet, mintha 100tolid lenne, és lopnák a tekidet, de te mindig újraírnád, oké, hogy a játék is fogyatékos, de erről főleg te tehettél...

azért nem teljesen, mert attól még h lopják a tekit, ezek az alattomos tolvajok álnokul átvágják a békésen szunyókáló tolvajok torkát is.. így nem csak tekid lesz kevesebb, hanem tolid is..

Zoli 03-24-2008 19:13

Ezzel mondjuk nem teljesen értek egyet, mert a Hódban van esélye az embernek kevesebb játékidő után is úgy kinézni, mint egy másik, vagy jobban, ellenben a Travianban lényegében mindegyik falu ugyanolyan, a nemzetségtől eltérve, és ott azért meglátszik, hogy mennyi ideje van meg a falud, és ott a frisseknek esélyük sincs, ha rájuk szállnak, ráadásul ott nem is tudod olyan egyszerűen pótolni az egységeid..ott ha egyszer befértek, redszerint keresztet vethetsz.

Zoli 03-24-2008 19:14

Valizeussal nem értek egyet.

Pepa 03-24-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 166791)

Mivel a védelmemet csak az egység adja, így nem tudtam mást csinálni mint képezni, ha nem lett volna egy egységen se, mert nem akarom, hogy lemészárolják, akkor 2 egységgel minden nyersimet elvisik. ez olyan mintha hódba nem tartanál semmilyen egységet, csak hogy ne mészároljanak.

Valezius 03-24-2008 22:17

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 166797)
Mivel a védelmemet csak az egység adja, így nem tudtam mást csinálni mint képezni, ha nem lett volna egy egységen se, mert nem akarom, hogy lemészárolják, akkor 2 egységgel minden nyersimet elvisik. ez olyan mintha hódba nem tartanál semmilyen egységet, csak hogy ne mészároljanak.

Utolsó mondattal egyetértek, nem is tartok egységet, hanem mondjuk a piacon gyűjtöm, ameddig nem lesz annyi, ami ér is valamit.
Valami hasonlót lehet csinálni ott is.

Szóval ha 3naponta legyilkolták minden egységedet az szerintem a te hibád.

Deni igazad van nem tökéletes a hasonlat ezt elismerem.

Zoli8 Az evidenciákat hagyjuk, jelen esetben a játékidő kérdése fel sem merült...

Zoli 03-24-2008 22:52

ebben igazad van, magam sem értem, miért írtam :)
az elképzelésed viszont sántít szerintem, ezek szerint nem tudtam kifejezni magam...előfordul..legközelebb ügyesebb leszek;)

All times are GMT +1. The time now is 05:05.