![]() |
Quote:
|
Quote:
De azért az esélyegyenlőség miatt célszerű lenne mindenféle limitet beírni a súgóba. Mi most ebbe futottunk bele, a többivel még azért nem találkoztunk, mert nem képeztünk ennyi katonát és nem írtunk ennyi tekercset egyidőben. De most már legalább ezt is tudom ;) Milyen jó is lenne ezeket a súgóban olvasni. Ezek a dolgok leírva kevésbé frusztrálnak, mint mondjuk a minimum-maximum földterület. Ártani senkinek nem árt az a plusz 5-6 sor, amiben a limitek benne vannak. Akár egy új súgótémaként: Limitek |
Quote:
Több ország simán szétcsorgat olyanokat is akik tudnak a limitről:) Csak meg kell találni azt az áruját amiből elég sok van kinn, és hozzá kell férni. És egy ori is be tud csorgatni egyet. Csak az kell hozzá, hogy a célpont ne legyen full üres. ( na meg itt is az áru ismerete amivel érdemes próbálkozni) |
Quote:
Megadnám a számlaszámom, ahová tudsz csorgatni :p |
Quote:
pl "technikai okokból a játékban tárolható bizonyos javakból van egy maximális mennyiség ami ~4,2mrd." Lényegében, egy kezdőnek ez egy lényegtelen infó, de nem ijesztő így sztem. ebből nem az jön le neki, hogy megkellett huzni egy határt vhol, hanem hogy erőforrás okokból ennyi (mégha ez közel is áll a valósághoz:D). És igazán nagy jelentősége nincs. de, ha már ekkora pénzekkel bánik, pl A-ban egy klánban, akkor rémleni fog neki, hogy látott vmi ilyesmit a súgóban... |
Akkor ha annyira nem akarjuk elvenni a kedők kedvét (mondjuk szerintem ösztönző, az hogy ha örül a 200k aranyának, és rájön, hogy ez nem valami sok, és elkezdi kipakolgatni a túlcsorgó raktárát a piacra, hogy több legyen. Már megérte...), akkor legyen benne csak az 1/A súgójában. Máshol nem jelent gondot. Esetleg még a B topjában, de máshol elenyésző. Csak a tekercset írogatók eshetnek ebbe bele, hogyha felvásárolják a tekercseket, de ők meg tudnak a limitről (mert a kezdők még annyi tekercset sem írnak, ami kellene...), és amúgy sem tehetnek ellene semmit!
|
Quote:
Vagy legalább az 1/A súgóba kerüljön be,hogy ne "ijedezzenek" az emberek. 4.294.967.295 -ot miért kerekíti mindenki 4,2 mrd-nak? Már majdnem 4,3 mrd-ról van szó ,de mindenki nagyon lekerekíti. off: vityu gyorsabb volt nálam |
Quote:
[/quote]Csak a tekercset írogatók eshetnek ebbe bele, ![/quote] Szintén cáfolnám,mert nem :p Tehát ha már bekerül a súgóba,akkor ne csak az 1/A-ba .. sztem. |
Quote:
És akkor mint azt olvashattad is, elenyésző azok száma, akiket ez érint, és a legtöbb esetben ők tudnak is róla! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:01. |