Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Mi ez? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2810)

Druida 07-25-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 184372)
Engem már régóta gyötör egy probléma...gondolom ismeritek azt a hibajelzést, hogy a program hibát észlelt, ezért leáll, a kellemetlenségért elnézést kérünk..na én akármit csinálok, a DivX player, és az NVU rendszeresen ezt csinálja, sőt, néha még az explorer.exe is...én nem tudok semmit se kezdeni vele...számtalanszor leszedtem, feltettem ezeket a progikat, mindig ugyanaz a hiba, közben a gép is újra lett téve teljesen, nem rápakolva lett a rendszer, hanem teljesen le lett dúrva, és több helyről is leszedtem ezeket a kérdéses progikat, de még mindig ugyan az a hiba...:(
lassan kezdem elveszíteni a reményt:(
tudtok segíteni?

talán van vmi másik progi ami kiüti őket, vagy egyáltalán nem tetszik az op rendszerednek, akkor érdemes más nevű de ugyanilyen programokkal megpróbálni. amugy gondolom az Explorer.exe hibájakor a internet explorert raktad újra ugye? :D mert az nem az.
én nem tudok neked megoldást mondani, max annyit hogy próbálkozz mással. :o

Remedy 07-25-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 184372)
Engem már régóta gyötör egy probléma...gondolom ismeritek azt a hibajelzést, hogy a program hibát észlelt, ezért leáll, a kellemetlenségért elnézést kérünk..na én akármit csinálok, a DivX player, és az NVU rendszeresen ezt csinálja, sőt, néha még az explorer.exe is...én nem tudok semmit se kezdeni vele...számtalanszor leszedtem, feltettem ezeket a progikat, mindig ugyanaz a hiba, közben a gép is újra lett téve teljesen, nem rápakolva lett a rendszer, hanem teljesen le lett dúrva, és több helyről is leszedtem ezeket a kérdéses progikat, de még mindig ugyan az a hiba...:(
lassan kezdem elveszíteni a reményt:(
tudtok segíteni?

Installkor nem szokott kifagyni? Normalis windowsod van? Esetleg hardverhibara gondoltal mar? (memoria, fokepp)

Grabi 07-26-2008 02:46

update: hosszú és kínkeserves harcban legyőztem a nortonmanót és bebocsátálást leltem a letöltés világába. köszönöm :)

Zoli 07-26-2008 11:29

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 184373)
amugy gondolom az Explorer.exe hibájakor a internet explorert raktad újra ugye? :D mert az nem az.

nem használok internet explorert, tehát biztos nem

Zoli 07-26-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184374)
Installkor nem szokott kifagyni? Normalis windowsod van? Esetleg hardverhibara gondoltal mar? (memoria, fokepp)

SP2-es XP-m van, normálisan feltelepül minden..512 Mb memóriám van..lehet, hogy az a baj? :eek:

Zoli 07-26-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 184432)
512 Mb memóriám van..lehet, hogy az a baj? :eek:

mármint nem nekem, hanem a gépemnek :)

Grabi 09-19-2008 12:35

eheti feladványom következik:

mp3 usbkábel gépbe be, D: nem megnyitható, hibaüzenet: I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani.

mp3on van fileon, bekapcsolásra "Toshiba" feliraton kívül nem reagál.

vityu 09-19-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191191)

mp3 usbkábel gépbe be, D: nem megnyitható, hibaüzenet: I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani.

Szabad a gazda! :o:D

puma 09-19-2008 17:30

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191191)

Szerszámosdoboz elő-kalapács kivesz-suhi-elpakol.
mp3 kuka

Grabi 09-22-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191212)
Szabad a gazda! :o:D

puma jól leírta. szervízes széttárt kézzel mondta, hogy mázlim van, mert a hasonló gyártmányúak ennyit sem élnek meg. vegyek újat.

All times are GMT +1. The time now is 07:41.