![]() |
Quote:
Éljen a szent Gnóm inkvizíció:D:p |
Quote:
ugyanis tudos szemelyiseget figyelembe veve: 1 gnom tanya fullosan 77,5 kajat keszit koronkent 1 orias tanya fullosan 81 kajat keszit koronkent ez 4,3% minusz az orias javara. (nem az egesz ori teruletet viszonyitva, hanem csak a tanyakra nezve!) ha a kocsmas es tanyas dolgot kiegyenlito tenyezonek vesszuk akkor utoeroben kb 1forma a 2 faj. a gnom elonye inkabb az, hogy sokfele ori fejlesztheto belole. az orknak viszont utoeroben nincs parja, viszont alacsonyabb csoportokban tolikkal szipolyozhato a megfelelo kortavbol, amig az orias es a gnom nem. ezert sztem az ork leginkabb a b-ben es az a-ban nyero. lejjebb a gnom es az orias. itt meg ki melyiket valasztja. |
legyetek szívesek az összes hózzászólásomat hozzáolvasni a számokhoz.
|
Quote:
Tessék ezt túl licitálni:-) 273 hektáron tanya fris hadi gnóm:-) 46 ház 3450 ember 27 torony 140 barak 1620 ijj 6780 paci 20 teplom 3000 Vari 20 kocsma 1200 Toli 14 raki 12600 gabona fér 4 körre elég + 2 éhezés 5 bank 16050 egység + ember 3210 gabona + kör |
Quote:
a támadáshoz miért kell kocsma? tanya minek kell, ha van piac? :O :O Smooth is azt hitte milyen okosan érvel, de a ház különbség valahogy kimaradt, ha már olyan nagyon pontos akart volna lenni. magyarázzátok már el, egy 1 kocsmás gnóm mivel támad kevésbe hatékonyan, mint egy 1 kocsmás óriás ?? Grabi, szeritnem hagyd rájuk, amatőrők. ;) |
köszönom a pirosat szmooth!
a mögötted lévő sok éves tapasztalatokat, csak priviben írogatod bizonyítékként, vagy próbálsz olyan beírést is írni, ami ezt bizonyíthatja is... tettem egy javítást a hiányos érvelésedre, úgylátszik nem bírod a kritikát, hát akkor mostantól gondoskodjunk, hogy hozzá szokj. ;) |
Nem értem a pirosakat ilyen esetekben...
Semmi olyan nem volt.. Egyszer adtam még régen pirosat de az nagyon személyeskedő és bunkó volt..... Aki ismer az tudja ilyen esetek miatt szoktam besokalni, törölni, kihagyni... Nem mintha bárkinek is hiányoznék mikor nem vagyok:-))))))))) Ennek a játéknak a legpozitívabb része,amit már bizonyított is sokszor, az emberi kapcsolatok..Lásd a játékban a közösség gombot. Nem tudom mért kell ezt ennyire fel venni.. Ez csak egy játék és mi állítólag emberek vagyunk... Ezzel persze nem akarom fel értékelni a zöld és piros adását... |
Quote:
ez 1 tanyafree fejlesztes, mivel itt 0 a kajatermeles, nyilvan az orias eziranyu elonye itt nem jon elo. de akkor legyen az oriasnal ugyanez az irany: 273 hektáron hadi orias 49 ház 3430 ember 29 torony 155 barakk 1624 ij 7056 lovas 20 teplom 2800 Vari 1 kocsma 56 Toli 14 raki 14000 gabona fér 4 körre elég + 2 éhezés 5 bank 14966 egység (sereg + lakosok) 2993 gabona / kör hadiero osszehasonlitas (94-es kmoral, felfele utes minden tabornokkal, mf): gnom tamadoero = 125.779 orias tamadoero = 132.347 gnom otthonmarado vedoero = 66.824 orias tamadoero = 62.737 a kocsmak miatt ugye tobb jut a hadierore. 1 kicsit erosebb utoero, de picit gyengebb vedoero. ha most elkezdenek jatszani a tornokkal meg a tamadobarakk arannyal kb 1formara ki lehetne hozni. |
Quote:
Jönnének további "ha" dolgok és az végtelen alagút:-) |
Quote:
Nem érzem magam amatőrnek. Vannak olyan dolgok, amiket még nem tapasztaltam, de azért amatőr...hát egy kicsit erős! Quote:
És most ne az A-ban gondolkozz, ahol milliárdok állnak a rendelkezésedre, hanem mondjuk a B, ahol baromi sokba kerül a nyersanyag, igaz most visszaesett, de az most mindegy. Ott igenis szükség van egy gnómnak "sok" kocsmára! Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de hát én csak egy amatőr vagyok... |
All times are GMT +1. The time now is 04:30. |