Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   talán hiba (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2721)

BeeLord 11-27-2008 17:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198072)
Ha nem egy sorba vannak betéve, hanem 6 (?) sorba, akkor gondolom jó lesz, de ehhez 6 sorba ell tenni a képeket, nem egybe. :) Ezt rak_loo helyett más nem fogja megcsinálni. :)

Nem is úgy gondoltam, hogy te csináld meg. De egy előző hsz-ben rak_loo is azt kérdezte, hogy törölje-e. Erre mondom én azt, hogy nem törölni kéne, hanem szerkesztgetni kicsit.:o

Kutyuleee 11-27-2008 18:08

Quote:

Ha nem egy sorba vannak betéve, hanem 6 (?) sorba, akkor gondolom jó lesz, de ehhez 6 sorba ell tenni a képeket, nem egybe. :) Ezt rak_loo helyett más nem fogja megcsinálni. :)

de semmi baj azzal az aláirással, legalábbis firefoxal rendesen több sorba rakja:)

vityu 11-27-2008 18:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 198074)
de semmi baj azzal az aláirással, legalábbis firefoxal rendesen több sorba rakja:)

FF-ban nekem is oké az egész!

Betelgeuse 11-27-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 198076)
FF-ban nekem is oké az egész!

Akkor majd lecserélem a böngészőmet:p
XP maradhat vagy a vistát is fel kell tennem?:)

rak_loo 11-27-2008 19:44

Quote:

kikérem magamnak én tökéletesen sorba raktam arról már nemtehetek ,hogy nektek rossz a böngésző...

Ati 11-27-2008 19:46

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198082)
kikérem magamnak én tökéletesen sorba raktam arról már nemtehetek ,hogy nektek rossz a böngésző...

Nem rossz a böngésző, hanem ahol új sor indul, azt tedd tényleg új sorba. Most egymás mellé van pakolva, és így is jeleníti meg az IE. Talán egyedül az első után van egy új sor kezdve.

rak_loo 11-27-2008 19:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198083)
Nem rossz a böngésző, hanem ahol új sor indul, azt tedd tényleg új sorba. Most egymás mellé van pakolva, és így is jeleníti meg az IE. Talán egyedül az első után van egy új sor kezdve.

nézd meg most

rak_loo 11-27-2008 19:48

nekem eddigis jó volt IE-vel...

Ati 11-27-2008 19:50

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 198084)
nézd meg most

Most már van mindegyik mögött. Köszi a többiek nevében. :)

Egy javaslat: igazából ezt egy képből is meg lehetne csinálni, nem kellene ennyi, de ha már ennyifele szeded, akkor érdemes egy szerverre feltölteni őket. Most ahány kép, annyi szerveren van. Amelyik szerver gyorsabb, azt előbb behozza, mint a többit.

rak_loo 11-27-2008 20:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198086)
Most már van mindegyik mögött. Köszi a többiek nevében. :)

Egy javaslat: igazából ezt egy képből is meg lehetne csinálni, nem kellene ennyi, de ha már ennyifele szeded, akkor érdemes egy szerverre feltölteni őket. Most ahány kép, annyi szerveren van. Amelyik szerver gyorsabb, azt előbb behozza, mint a többit.

csak a legutolsónak nem ugyanaz a linkje talán...

The Userbar Designer - Online Userbar Maker and Paint Tool!

All times are GMT +1. The time now is 01:39.