Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

vityu 01-28-2008 23:48

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 155051)
Unique tárgyba még lehet rúnát tenni, úgy mint egy normál socketes tárgyba, hogy úgy azokat a tulajdonságokat megkapni? Mármint rúnaszavakra gondolok.

ui: rájöttem hogy nem :(

De mostmár tudok megint haladni a palámmal :D

Ha Larzukkal tetetsz bele soket-et, akkor szerintem lehet bele rakni, bár lehet nem, de egy két jó rúnát mindenképpen!

Xeper 01-29-2008 00:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 155142)
Ha Larzukkal tetetsz bele soket-et, akkor szerintem lehet bele rakni, bár lehet nem, de egy két jó rúnát mindenképpen!

Rúnát valóban bele lehet tenni, meg is kapod a rúna/kő bónuszát (pl ummed Shako), de rúnaszó csakis sima tárgyakban lehet (alap cuccok, vagy ethereal -->legdurvább sebzésű fegyver az ethereal thunder maulba tett BotD :))

KandÚr 01-31-2008 11:38

Tudna valaki egy barbáros fejlesztést mutatni?
Mondjuk egy 82. szintű frenzy-s barbnak milyennek kéne lennie?
Érdekelne mennyire szúrtam el a karimat, mert nem úgy aprít ahogy szeretném:(

Pepa 02-01-2008 17:25

Sziasztok!

Letöltöttem a diablot, de nem találok a lod-hoz cd-key, illetve melyik parancsal érvényesítem a 8 játékos módot, mert így kicsit lassú. Előre is köszönöm!

Phoenix 02-01-2008 17:44

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 156180)
Sziasztok!

Letöltöttem a diablot, de nem találok a lod-hoz cd-key, illetve melyik parancsal érvényesítem a 8 játékos módot, mert így kicsit lassú. Előre is köszönöm!

Ha letöltötted, akkor valszeg ott kell lennie az imagefájlban, valami nfo fájlban. De megy egy privát is.
A 8 játékosmódot: játék közben enter, ott pedig beírod: /players 8

Na én is elkezdtem megint a necrót. :)

Pepa 02-01-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156184)
Ha letöltötted, akkor valszeg ott kell lennie az imagefájlban, valami nfo fájlban. De megy egy privát is.
A 8 játékosmódot: játék közben enter, ott pedig beírod: /players 8

Na én is elkezdtem megint a necrót. :)

Köszönöm szépen:) Én most palával nyomom.

Phoenix 02-01-2008 17:59

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 156187)
Köszönöm szépen:) Én most palával nyomom.

hammeres lesz, vagy zeal-es?

Pepa 02-01-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156188)
hammeres lesz, vagy zeal-es?

Zeal-os, segítő nélkül, mert az csak a pénzt viszi:D

Phoenix 02-01-2008 18:10

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 156189)
Zeal-os, segítő nélkül, mert az csak a pénzt viszi:D

Segítő majd jól jön, ha a barbárt választod...azzal nagyon lehet aprítani az ellent :D
Anno úgy kezdtem, hogy csak azokat a cuccokat használom, amiket találok, én szedem össze a rúnákat, stb. De hellen elakadtam 70es szinten, aztán megajándékoztam a palát pár cuccossal, most még 81es szinten hellen players 8al simán haladok :)

Pepa 02-01-2008 18:13

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 156192)
Segítő majd jól jön, ha a barbárt választod...azzal nagyon lehet aprítani az ellent :D
Anno úgy kezdtem, hogy csak azokat a cuccokat használom, amiket találok, én szedem össze a rúnákat, stb. De hellen elakadtam 70es szinten, aztán megajándékoztam a palát pár cuccossal, most még 81es szinten hellen players 8al simán haladok :)

Nekem a legnagyobb karim 64-es bérgyilkos volt. Nightmare 3 őrzőn már nem tudtam átmenni Baal előtt.

All times are GMT +1. The time now is 14:58.