![]() |
Quote:
nem csak pár sort beszéltünk(ráadásul erős ori is volt) |
Quote:
Megaztán legyen boldog aki csak ilyen eszközökkel tud egy háborút megnyerni, saját magárol állított ki szegénységi bizonyítványt. |
én csak 1-et nem értek, biztros bennem van a hiba, meg nem tudom hogy a normálban mennyien vanna:)) nekem az lassu
- Tehát van a szöviharc, ez eddig értem. - Fellép az egyik tag, majd az ellené, ezt is értem, de figyelem tehát akkor megvolt a top körre azaz valahol elől lehettek - Erre bevesztek egy másik tagot ezt is értem, kérdés mennyi idö telt el és a srác hol tanyázott - aztán ahogy belépett elvitte az összes hátvédett (logikus) - És irt nektek hogy ö a másik szövitől van Valami nem klappol, ha valaki megmondja mire gondolok az ügyes Ugyanis ahoz hogy ö belépjen hozzájuk akkor közelbe kell lenni azaz 1-2 nap alatt az uj orival fel kellett ütnie magát, vagy ha nem akkor ezekszerint 2 orija volt abba a csopiba. A kérdés az idö, hogy mennyi idö telt el az uj tag felvételéhez csak unatkoztam és elméleteket gyártottam:)) |
Reni Reni mit írtál ?:p :)
|
semmit na :)
kell neked mindent észrevenni :P:P nincs véletlenül órád? :P:) |
Quote:
sulim sincs :p nem hogy órám :) amúgy csak azt láttam hogy írtál :p és mikor megnéztem volna nem volt mit megnézni :p :) |
félreolvastam, még reggel van :P:P:P
|
Quote:
|
Quote:
|
mármint onnantól kb másfél nap alatt, hogy észrevettük az ellen szövijéből a tag eltűnését
|
All times are GMT +1. The time now is 08:09. |