Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Madárpókok és egyéb ízeltlábúak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2582)

Synkel 12-22-2007 10:13

Akkor egy komoly szakmai kérdés. Egy ilyen tenyérnyi póknak milyen hangja van mikor rálépsz?

Dragi 12-22-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145329)
Akkor egy komoly szakmai kérdés. Egy ilyen tenyérnyi póknak milyen hangja van mikor rálépsz?

én a pijjacon amit láttam az sípolt :D:D:D

*amúgy Synk 103 :D*

Kubbi 12-22-2007 10:14

Az egér nem tud kárt tenni benne? Valahol valamivel kapcsolatban hallottam, hogy a zsákmányállat kárt tud tenni a ragadozóban.
Vagy az kígyó volt talán?!:rolleyes:

A videón, az egérke nagyobb volt mint a pók. Befalja egyszerre, vagy kinn hagyja még "érni" az egérkének a felét ?

Toti 12-22-2007 10:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 145329)

:D nem tudom, mert nem próbáltam. De vannak iylen műanyagból készültek, azok sípolnak:D

Toti 12-22-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 145332)
Az egér nem tud kárt tenni benne? Valahol valamivel kapcsolatban hallottam, hogy a zsákmányállat kárt tud tenni a ragadozóban.
Vagy az kígyó volt talán?!:rolleyes:

A videón, az egérke nagyobb volt mint a pók. Befalja egyszerre, vagy kinn hagyja még "érni" az egérkének a felét ?

Tud. Elkezd rágni összevisza, és akkor beleharaphat a pókba. De általában úgy tartja, hogy nem nagyon éri el a pókot az egér.

Kicsit nagyobb, de kinyírja. KB 1 perc és az egér teljesen halott, de az első 20ms-ben mr ált. elkábul a méregtől. Addig van nála az egér, amíg meg nem eszi teljesen. LEgtöbbször a pók csak akkor öl, hogyha éhes. De vannak kivételek. Megöli a tücsköt nekem a pók, és 20 perc múlva visszamegy és úgy kajolja meg. Hogyha zavarja vmi a terráriumban azt ki szokta pakolni. ( megöli :D). Meg vedlés előtt csinálhat ilyeneket, hegy semmi se bántsa vedlés közben.

J.Ati 12-22-2007 10:22

Maximum mekkora állatot tud megenni?..bár ez lehet ,hogy hülye kérdés volt..:rolleyes:

Toti 12-22-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 145347)
Maximum mekkora állatot tud megenni?..bár ez lehet ,hogy hülye kérdés volt..:rolleyes:

Általában azt mondják, hogy akkora állatot adjál neki, amekkora maximum a potroha nagysága. De eléd sokan vannak / mármint pókok / amit ez nem érdekel, és megeszi a nagyobb állatot is. De a póktól nagyobb állatra nagyon ritkán támad rá, azért, hogy megegye.

J.Ati 12-22-2007 10:31

És még 1 hülye kérdés.

Te hozzá szoktál nyúlni a pókodhoz?
Vagy van valami védőkesztyű amivel megfogod?

Kubbi 12-22-2007 10:51

Állítólag nagyon puha a szőre a "hasán" :D
Bár ebben sem vagyok biztos. :)

Andrew 12-22-2007 10:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 145369)
És még 1 hülye kérdés.

Te hozzá szoktál nyúlni a pókodhoz?
Vagy van valami védőkesztyű amivel megfogod?

ezt így kő kérdeni: "meg lehet simizni?" :D:D

All times are GMT +1. The time now is 08:12.