Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ki hol várja az Újévet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2574)

Cassandra 12-20-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 144713)
ezt ne kiabáld olyan hangosan, mer' kapsz egy nyakbaakaszthatós, dizájnos újévi bírságot :D:D

Tőlem meg egy pirit... van egy-két válogatott jókívánságom a petárdázóknak minden évben bekészítve...
Retteg a kutyám tőle, 4 éve a kezem tört el egy ilyen miatt... mikor egy 40 kilós kutya megijed és elindul, az csúnya tud lenni...

Nogixer 12-20-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 144784)
És aki tavaly még megvette és nem használta el?
Akkor az még legális:p

Ezt ne hangoztasd, mert vissza kellett volna vigyed január 5.-ig oda, ahol vetted!!:D:D:D

J.Ati 12-20-2007 22:10

Régebben én is élvezettel dobáltam a petiket,de már kinőttem belőle.
Sokan jól eljátszanak vele,de azért óvatosan kell bánni a durranyó zöldekkel,nehogy baj legyen!:)

J.Ati 12-20-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 144788)
Ezt ne hangoztasd, mert vissza kellett volna vigyed január 5.-ig oda, ahol vetted!!:D:D:D

Upsz:D

Viszont ez nem tavalyi:o

És asszem a piacra nem viszem vissza:D:D

Goldy 12-20-2007 22:17

A petárda illegális idén is és tavaly is az volt... és nem véletlenül.

Kis tüzijátékot azt vehetsz, de csak szilveszter éjszakáján használhatod fel, amit meg nem durrogtattál el azt vissza kell vinni 5.-éig mert ha nem megbírságolhatnak érte...

Kutyuleee 12-21-2007 00:56

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 144784)
És aki tavaly még megvette és nem használta el?
Akkor az még legális:p

attól hogy nekem van egy 2.világháborúban szerzett fegyverem, még nem legalális a tartása (ma):D

Helyzetjelentés.: a miből már megoldodni láccik, sőt a kivelből is 1 ember tuti (bnőm hálisten) a hol, és a többi résztvevő személye még mindig kérdéses:D

Toti 12-21-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 144797)
A petárda illegális idén is és tavaly is az volt... és nem véletlenül.

Kis tüzijátékot azt vehetsz, de csak szilveszter éjszakáján használhatod fel, amit meg nem durrogtattál el azt vissza kell vinni 5.-éig mert ha nem megbírságolhatnak érte...

Ott a pont. iyleneket lehet. Csak a petárda tilos. De kutya sem nézi szilveszterkor sztem:D :p

Goldy 12-21-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 144925)
Ott a pont. iyleneket lehet. Csak a petárda tilos. De kutya sem nézi szilveszterkor sztem:D :p

Szerinte ha kint az utcán használod nézik.

Pl én se voltam vmi happy mikor a tüzijáték nézés közben a tömegben vki ezzel szórakozott mert milyen jó móka is vkinek a lába alá dobdni...
Ha a saját kezét lerobbantja hát tegye az istenmarhája...

Toti 12-21-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 144936)
Szerinte ha kint az utcán használod nézik.

Pl én se voltam vmi happy mikor a tüzijáték nézés közben a tömegben vki ezzel szórakozott mert milyen jó móka is vkinek a lába alá dobdni...
Ha a saját kezét lerobbantja hát tegye az istenmarhája...

Az igen. De hidd el, akiket ismerek azok nem foglalkoznak ilyennel. Mármint hogy nézik iylenkor. És van jópár ilyen ismerősöm;)de aki másokat ilyenekkel veszélyeztet, annak odacsapunk.:D

Ati 12-21-2007 10:56

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 144947)
Az igen. De hidd el, akiket ismerek azok nem foglalkoznak ilyennel. Mármint hogy nézik iylenkor. És van jópár ilyen ismerősöm;)de aki másokat ilyenekkel veszélyeztet, annak odacsapunk.:D

Nem is az átlag embernek kell ezt néznie, hanem a rendőröknek.

All times are GMT +1. The time now is 20:13.