Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dexter (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2572)

Merengő 01-19-2012 22:38

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 295656)
Nekem már az 5. évad vége is kiszámítható volt!
Viszont remélem még készítenek pár évadot, ez egy nagyon jó sorozat :)

én azt olvastam, hogy 10 évad lesz.

az 5. évadban is volt kiszámítható rész. itt a 6.ban mikor kiderül a nagy igazság, arra számítottál? mert engem egyedül az lepett meg. :) nem az utolsó részre gondolok az várható volt.

szamóka 01-19-2012 23:49

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295658)
én azt olvastam, hogy 10 évad lesz.

az 5. évadban is volt kiszámítható rész. itt a 6.ban mikor kiderül a nagy igazság, arra számítottál? mert engem egyedül az lepett meg. :) nem az utolsó részre gondolok az várható volt.

Akik hétről-hétre, valós időben követték, azoknál a "nagy igazság" (már ha a prof és Travis viszonyára gondolsz) erős WTF-effektet válthatott ki, könnyen elsiklottak az árulkodó jelek felett. [SPOILER] pl. a prof mindig ugyanabban a ruhában feszít, 3 éve semmi nyoma, Travis csinálhat bármekkora ökörséget, mindig az a reakció, hogy "nem baj"[/SPOILER] Épp ezért volt számomra csöppet gyengébb ez az évad, darálva túl kiszámítható volt. Nálam idén le is csúszott a Dexter a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Sons of Anarchy (aki ezt nem nézi, az vessen magára), és a Breaking Bad mögé. Jut eszembe, Dexterből tuti lesz 7. és 8. évad, megegyeztek a piszkos anyagiakban, plusz a következő évadra visszahozzák a negyedik íróit.

szamóka 10-16-2012 11:05

Sami 11-10-2012 10:57

Én egy hete kezdtem el nézni. Letöltöttem 4 évadot, most járok a 3. évad közepén. Nagyon tettszik. Régebben egy-egy részt elkaptam a viasaton, de nagyon késői időpontban volt a kezdése és nem követtem. Most bepótolom. Nem tudjátok hanyadik évadnál jár a sorozat?

szamóka 11-10-2012 11:05

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 300656)
Nem tudjátok hanyadik évadnál jár a sorozat?

Eddig hat epizódot vetítettek a hetedik évadból, és elméletileg lesz még egy nyolcadik is jövőre.

Remedy 11-10-2012 12:10

Remelem felirattal nezed. Kulonosen a spanyol csavonal tok jo az eredeti hang. :)

Merengő 11-10-2012 14:57

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 300656)
Én egy hete kezdtem el nézni. Letöltöttem 4 évadot, most járok a 3. évad közepén. Nagyon tettszik. Régebben egy-egy részt elkaptam a viasaton, de nagyon késői időpontban volt a kezdése és nem követtem. Most bepótolom. Nem tudjátok hanyadik évadnál jár a sorozat?

én most szedtem le a 7. évad első 3 részét. alig várom, hogy legyen időm megnézni :)

Sami 11-10-2012 15:24

Honnan szedted le? Az ncore-on még csak az 5. évad van meg szinkronosan.

szamóka 11-10-2012 15:30

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 300667)
Honnan szedted le? Az ncore-on még csak az 5. évad van meg szinkronosan.

Ez azért van, mert ennyi évadot adtak le a magyar tévék. Szerezd be eredeti nyelven, sokat dob az élvezhetőségén. (Ez minden sorira igaz...)

Sami 11-11-2012 00:18

3. évad kipipálva :)
Holnap kezdem a 4. évadot. :)

All times are GMT +1. The time now is 18:51.