![]() |
Quote:
|
Quote:
És nem akarod meglátni, amit írok vagy nem tudom... Ha pl valakinek balesete lesz MUSZÁJ szabiznia, leesik... akkor az is így járt? Ha nem cél, hogy feljebb juthassanak emberek miért nincs egy átléphetetlen plafon? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem a topposok dolgát akarom megkönnyíteni, vagy a csalásokat elősegíteni, kicsit finomítva a dolgon szerintem ez a felvetés nem szolgálná ezt... Ellenben nem szúrna ki azokkal sem, akik pusztán egy kis tartalék gyűjtés céljából óvakodtak magasabbra a kelleténél és "így jártak".
De ha ennyire nem hajlassz rá dobd a kukába, aki meg nem tudja teljesíteni a "követelményeket" amikkel nem is számolt (Mert nem szmáolhatott vele, ismétlem nem magamra gondolok) az meg majd szépen töröl. |
Quote:
|
Quote:
1. én-1500 heki 2. X- 1200 heki 3. Y - 1000 heki és emellett nekem 2500 heki a minimum fellépési szintem, akkor itt nem marad más mint a törlés. ezt nem lehet "kompenzálni" |
Quote:
Csökkent a fedezési határ, szinte mindenütt, hisz a legfelül levő topposok szinte 100% hogy lépnek, mert a morálromlás hatalmas károkat okoz. Leestek a nagyok, csökkent a határ... vagy ütsz akár JKSZel is, vagy törölsz... Ha meg a sors közbeszól és nem tudsz szabin kívül mást tenni, akkor így jártál. Kezdd újra... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:47. |