Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szabi alatt a valaha mért legnagyobb terület kopása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2566)

Ati 12-17-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by wand (Post 144051)
így van minden játékban vannak erős és gyenge "pályák"
van aminek többször kell neki futni, vagy baromi sok időt igényle
így van ez minden játékban, és rendjén is van

de miylen játékban van olyan pálya amit egy mentés után visszatöltve elméleti szinten is lehetetlen végigjátszani?

Milyen játékban van "mentés"? Az egyjátékos játékokban. A Hódító nem ilyen. Ez többjátékos játék. Ha a környezeted megváltozik (például fellépnek), akkor ahhoz alkalmaszkodni kell tudni.

Cassandra 12-17-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144048)
Aki olyan helyekre ment, ahova a normál játékmenet szerint teljesen felesleges lett volna mennie; nem volt szerencséje, és ezt pont olyankor tette, amikor több hónapos megbeszélés után újítás történt és lemaradt az egyszeri kikerülési lehetőségről; és a kialakult új helyzethez nem tud alkalmaszkodni, az így járt, igen.

Ahogyan az is "így járt", aki erős ellenfelekkel került egy csoportba, szemben másokkal, akik nem. Az alkalmaszkodás a játék része, különösen egy stratégiai játéknál.

Nem ugyanaz a kettő...

És nem akarod meglátni, amit írok vagy nem tudom...

Ha pl valakinek balesete lesz MUSZÁJ szabiznia, leesik... akkor az is így járt?

Ha nem cél, hogy feljebb juthassanak emberek miért nincs egy átléphetetlen plafon?

Ati 12-17-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 144055)
Ha nem cél, hogy feljebb juthassanak emberek miért nincs egy átléphetetlen plafon?

Erről már volt szó máshol, és egyértelműen el lett vetve a javaslat, most sincs másként.

wand 12-17-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144053)
Ha a környezeted megváltozik (például fellépnek), akkor ahhoz alkalmaszkodni kell tudni.

Ati, mondj még egy környezet változást nekem a hódból, aminél nem marad más lehetőség, mint az ország törlése?

Ati 12-17-2007 21:23

Quote:

Originally Posted by wand (Post 144057)
Ati, mondj még egy környezet változást nekem a hódból, aminél nem marad más lehetőség, mint az ország törlése?

Nem tudok olyat, valójában ez sem olyan. Időbe telik, de nyilván oka volt annak, hogy odament, ahol most van, ígyhát ezt kompenzálnia kell most valahogyan.

Cassandra 12-17-2007 21:25

Nem a topposok dolgát akarom megkönnyíteni, vagy a csalásokat elősegíteni, kicsit finomítva a dolgon szerintem ez a felvetés nem szolgálná ezt... Ellenben nem szúrna ki azokkal sem, akik pusztán egy kis tartalék gyűjtés céljából óvakodtak magasabbra a kelleténél és "így jártak".

De ha ennyire nem hajlassz rá dobd a kukába, aki meg nem tudja teljesíteni a "követelményeket" amikkel nem is számolt (Mert nem szmáolhatott vele, ismétlem nem magamra gondolok) az meg majd szépen töröl.

Ati 12-17-2007 21:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 144059)
aki meg nem tudja teljesíteni a "követelményeket" amikkel nem is számolt (Mert nem szmáolhatott vele, ismétlem nem magamra gondolok) az meg majd szépen töröl.

Mindenkinek lett szólva körüzenetben, címlapi hírként, fórumon, belső fórumokon. Aki nem volt akadályoztatva, az tudott előre arról, hogy fel kell lépnie.

wand 12-17-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144058)
Nem tudok olyat, valójában ez sem olyan. Időbe telik, de nyilván oka volt annak, hogy odament, ahol most van, ígyhát ezt kompenzálnia kell most valahogyan.

de igen ez olyan, ha egy szabály miatt így nézhet ki a pontlista:
1. én-1500 heki
2. X- 1200 heki
3. Y - 1000 heki

és emellett nekem 2500 heki a minimum fellépési szintem, akkor itt nem marad más mint a törlés.
ezt nem lehet "kompenzálni"

Cassandra 12-17-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144058)

Igen, oka volt rá, de megváltoztak körülmények...
Csökkent a fedezési határ, szinte mindenütt, hisz a legfelül levő topposok szinte 100% hogy lépnek, mert a morálromlás hatalmas károkat okoz.
Leestek a nagyok, csökkent a határ... vagy ütsz akár JKSZel is, vagy törölsz...

Ha meg a sors közbeszól és nem tudsz szabin kívül mást tenni, akkor így jártál. Kezdd újra...

Cassandra 12-17-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144060)
Mindenkinek lett szólva körüzenetben, címlapi hírként, fórumon, belső fórumokon. Aki nem volt akadályoztatva, az tudott előre arról, hogy fel kell lépnie.

És aki volt?

All times are GMT +1. The time now is 04:47.