![]() |
Eddig egy ésszerű korlát az építési költség kifizetése ilyen esetben, vagyis ne ingyen adhassa le a földet, hanem ezért fizetnie kelljen hektáronként valamennyit.
De igazából nem tudom, hogy ez mennyire szükséges. Erről még nem vagyok meggyőzve. |
Quote:
mivel a max pénz 4,2 , vagyis ennél biztos nem kerülhetne többe a leadás. ez jelentékelen összeg, mivel az építési költség ennek nagyon sokszorosa volt eddíg jó pár csoportban, azaz teljesen mindegy hogy 4 milliárdba kerül e vagy sem... ez így nem jelenthet korlátot. |
Quote:
Tehát ez a lutrivá VÁLNA kifejezés ott sántít nekem, hogy vagy eddig is lutri volt, és ez senkit nem zavart, vagy az elmúlt órákban változott meg annyira a helyzet minden csoportban, hogy egy pár órával ezelőtti lehetőség ismételt engedése problémákat okozna. Ez utóbbit szerintem kizárhatjuk. Marad az, hogy most lutrivá válna az, ami eddig évekig így működött. Mennyiben más most a helyzet, mint a mai napot megelőzően? |
Quote:
Nem is célom téged meggyőzni. Miből gondolod, hogy egy ország aki alacsony hekin lép fel egy csoportból, az gyenge ország? Szerintem alábecsülöd a játékostársaid, mert igenis nagyon jól játszó országok vannak köztük, .. akarnak és szeretnek is játszani. Neked egy olyan termelő orit kihívás lekapni aki full könyvtár vagy bánya? Másképp látjuk a játékot. |
Építés alattiak vesztésével egyedül egyvalami lett volna ami pozitív :)
Nagyobb mozgáslehetőség nyílna meg, és valóban gátolhatná valamilyen szinten az extrémen kis hekin való fellépést. Kinek lenne nagyobb mozgástere? Pl. egy agyonrengetett-gyújtott országnak, aki következő szinten lejjebb akar kerülni, és aktuálisan azért lép, hogy a 3 nap alatt összeszedje magát és ne rombolják tovább. Ő választhat, hogy vagy magasabb hekin lép, vagy alacsonyabban, e így az üresek elvesznek, csak épp a házszámot kompenzálandó bontania kell, hogy ne nullázódjon ki spontán az ország. |
Quote:
:confused: ezt a hsz-t meg nem értem. én azokról a szövikről beszélek akik nem mernek fentebb menni, hogy biztonságban ők is tudjanak játszani azért, az erősebb szövik meg simán alájuk lépnek. igen másképp látjuk. én nem gondolom úgy, hogy feltétlenül szükséges 1-1 erős szövinek kiszolgáltatni minden egyes csoportot az aljától a tetejéig. és még 1 dologban nincs igazad. egy szóval nem mondtam, hogy én a földleadós féle szövik csoportjába tartozom.lehetek egy ilyen gyengébb szöviben is, és lehet nem akarok minden csoportban 2-3 hetet szabizni, amíg a nagyhalak kedvükre ki nem játszották magukat, és feljebb nem ütötték magukat termelni. :mad: |
Valójában nem ragaszkodom az üres területek vesztéséhez, ugyanez a pipa jelentheti az építés alatt levő területek vesztését is, így az eddigiekkel teljesen megegyező állapot jön vissza. Logikailag ez sokkal jobban sántít nekem, ez vele az egyetlen bajom, és ez szól az üres területek eldobása mellett.
|
Quote:
|
Más változás valóban nincs ezen a téren, csak épp ha az üresek vesztése lesz a pipa, akkor valószínű nagyságrendileg többen fognak elgondolkozni hogy megérheti így lépni, hisz kevesebb pénz -->> sokkal többen képesek is lesznek erre
|
Quote:
Ott sántít nekem, hogy nem feltétlenül az a cél, hogy minden szinten nullás országgal induljon valaki, de ez végülis egyéni döntés. |
All times are GMT +1. The time now is 18:49. |