![]() |
vááá, miért van az, ha egy témában elolvasok 2-3 oldalt, akkor az egész témát olvasottnak jelöli? :(
|
és mért van az, hogy a főoldalon ott van egy téma amire rákattintok elolvasom tegyük fel az utolsó írás mondjuk 15:00-kor volt és én 15:30-kor nézek oda be, amikor elküldöm az üzit amit írok, akkor érdekes módjára 15:00 után is vannak még pár hsz-ek írva
most én hallózok mostanában minden nap?? vagy ez másnál is van???:confused: |
Quote:
Mi az a hallózás??? |
Quote:
|
Quote:
de tegnap este kezdődött ez:D :D elöször jó kis poénra vettem de mostmár nem értem csak nem lehetek ilyen hülye, hogy egymás után sokszor van ez amit leírtam az elöző hsz-ben |
Quote:
|
Quote:
de nálam úgy történt, hogy a főoldalról mentem rá a topicra és rögötn írtam is utána és amikor elküldtem a választ azt láttam hogy még vannak hsz-ek amiket elötte nem láttam pedig az első odlalon volt az utsó hsz amit láttam:confused: |
Quote:
|
hát remélem nem én vagyok ennyire hülye
és tényleg csak figyelmetlenség miatt volt ez az utobbi pár napban sűrűbben:) de ha megint előfordulna, akkor lehet kivizsgálásra kell mennem majd a hódító meg a fórum miatt:D aztán majd kiír az orvos pár hónapra, hogy nyugodjon a szervezetm le és éjjel nappal itt boldogítok majd mindenkit wháháháh:D :D :D :D |
hajj
Ez a Barna színű téma mikortól van?? én csak most vettem észre ki csinálta? szerintem elég jól néz ki:) grat hozzá |
All times are GMT +1. The time now is 11:48. |