Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Amikre célszerű felkészülni az új verzió előtt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2504)

Ati 11-26-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 137725)
Írtad hogy vegyesen gyullad: ha bánya ég le, az üres területté válik vagy újra lehet építeni?

Ilyenkor ugyanaz történik, mintha lebontottad volna, vagyis nem lelőhely, hanem üres terület lesz belőle.

Ettől még bizonyos feltételek mellett újra lehet építeni, de ez már a törpe bányatalálása című változtatás, ami külön felkészülést nem igényel.

Arwyl szelleme 11-26-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137729)
Ilyenkor ugyanaz történik, mintha lebontottad volna, vagyis nem lelőhely, hanem üres terület lesz belőle.

Ettől még bizonyos feltételek mellett újra lehet építeni, de ez már a törpe bányatalálása című változtatás, ami külön felkészülést nem igényel.

Az első felének örülök a másodiknak még nem tudom. :D Mert ha van bánya, van nyers, ha van nyers, megy az újraépítés folyamatosan, ami azt jelenti, továbbra is mehetnek a gigaorik termelései, csak éppen ezzel minimális rágyújtott épülettel csökkentve. (9 kör az újraépítés 9*25=225 épület fog mindig épülni ha nem orkról van szó) Azaz nem 7000 hekin termel hanem 6750 hekin...

cater 11-26-2007 18:43

A játékba belépés vissza jelzése

Arra gondoltam, hogy a szövetség oldalán vissza kellene jelezni azt, hogy melyik szövi tag van belépve a játékba.

A játékba belépés vissza jelzése, ez csak a szövetségben lévő országoknál lehet érdekes szerintem.

Arwyl szelleme 11-26-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by cater (Post 137735)
Arra gondoltam, hogy a szövetség oldalán vissza kellene jelezni azt, hogy melyik szövi tag van belépve a játékba.

A játékba belépés vissza jelzése, ez csak a szövetségben lévő országoknál lehet érdekes szerintem.

nem tom, hogy jön ez ide, de elmesélem neked hogy volt régen ilyen, de nem igazán működött jól (gondolom, mert ha kiléptek, nem a kilépés gombbal tették, hanem csak X és annyi)

Taky 11-26-2007 18:57

Akkor ugye nem kell félni, hogy az eddig is túl sok szabis ori száma szaporodik? Mert ugye ha valaki több orit vezet és valamelyik kicsit beragad, akkor a lentebbi ori dekkol... de mivel mostantól egy icipicit rizikósabb, inkább leszabizik... Néhol most is elég elkeserítő, hogy a topban vagyok én, meg a szövim (esetleg) , meg valaki skubizik a top legcsúcsán... :D Tényleg uncsi, csak termelget az ember, meg fedez... De ha jobban belegondolok, akkor az extrém fenn csücsülők ellen tényleg ez a legjobb megoldás, ennyi idő meg bőven elég ahhoz, hogy az ember produkáljon valamit ;)

Ati 11-26-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by cater (Post 137735)

Nem látom, hogy ennek mi köze van a most bekövetkező változásokhoz. Kérlek, hogy a javaslatokat a megfelelő fórumban indítsd. Ez nem az. Köszönöm.

Ati 11-26-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by Taky (Post 137747)
de mivel mostantól egy icipicit rizikósabb, inkább leszabizik...

Semmivel nem lesz rázósabb, sőt, könyebb lesz ezek után a feljutás, hiszen a top nem 20ezer hektáron lesz, amit több év elérned, hanem a fellépési határ közelében, amit néhány hét alatt teljesíteni tudsz.

Bogár 11-26-2007 19:14

gyújtás akkor is lesz, ha nem 60% alatt lesz a lakóssági morál?

Andrew 11-26-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 137756)
gyújtás akkor is lesz, ha nem 60% alatt lesz a morál?

na igen, ez fontos, mert még a 15%-os romlás is megoldható kellő pénz és időráfordítással (ami nem is olyan vészes)

Ati 11-26-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 137756)
gyújtás akkor is lesz, ha nem 60% alatt lesz a lakóssági morál?

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137757)
na igen, ez fontos, mert még a 15%-os romlás is megoldható kellő pénz és időráfordítással (ami nem is olyan vészes)

Akkor nem lesz, a 15% azonban mostantól nem állandósul. A morálromlás körönkénti 100% romlásnál állandósul.

All times are GMT +1. The time now is 12:39.