Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 13:31

ÁÁÁ beálllítottam... micsoda örömmámor. Mi minden apróságot lehet ebben beállítani... C"sodálatos". :D Bár szerintem a 90%-a egy az egyben felesleges........ :D

tdomo 11-14-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135511)
Tuti lehet, mert én láttam már, hogy rákérdezett. De nem használom, úgyhogy nem tudok segíteni. Nekem a Thunderbird jött be. Bár hozzá kell tennem, hogy az egyetlen olyan Windowsos program, ami instabil nálam. Igaz az utóbbi időben egyre kevésbé csinálja, talán a frissítései ls a Windows frissítések együtt megoldották ezt a problémát...

Ez érdekes, nálam a firefox miatt hal meg mindig a Vista. (Mielőtt bárki megkövezne, sajnos kénytelen vagyok ezt használni laptopon, mert nincs már driver Xp-hez.:(:))
A szavzásra meg csak ennyit:

"Avoid the Gates of hell, use linux."

Ha megtehetem, akkor a linuxot választom.

Ati 11-14-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 135568)
Ez érdekes, nálam a firefox miatt hal meg mindig a Vista.

Nekem XP van csak, azon nincs baja.

Hát igen, jó dolog ez a Vista, csak még semmi nem támogatja, mire támogatni fogják, addigra meg már lesz másik Windows... "Jáj", hogy a témacímet idézzem... :)

Csokibácsi 11-14-2007 20:55

Defrag megzabolázása

Kicsipuha defrag háttérben történő önállósodásáról kinek mi az infója? :)

Ha kb. 10 percre magára hagyom a gépet és nem piszkálja semmi a vinyót (nincs lemezművelet - nem megy letöltés, nem tömörítek videót, stb), akkor a defrag önállósítja magát és a háttérben rászabadul a vinyóra, hogy majd ő megmutatja jól, mert ért hozzá (pedig nem is).
Nem olyan nagy baj, mert pl: egérmozdításra abbahagyja az ámokfutást, kivéve, ha éppen valami nagyobb méretű fájl felesleges tologatásába kezdett bele.
Lassan tényleg ráférne egy "lemeztöredezettségmentesítés" (szép magyar szó) az egész vinyóra, de azt majd a Ghost-ra bízom valamikor, mivel fényévekkel gyorsabb mint a defrag, pedig nem is erre való.

Szóval miért játszik kamikázét a defrag? :)

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 21:24

Mert még nem törölted / tiltottad le. :D Nem tudom, én ilyet nem tapasztaltam... napi 24 órás a letöltésem. :D Másik véglet: nincs net. Ilyen esetben a gép se megy. :D Sajna nem tudok segíteni. :(

Csokibácsi 11-14-2007 21:29

Már régen elvettem a kedvét a bohóckodástól.
Leszedtem a dfrgntfs.exe-ről a System összes jogát, aztán csókolom.

Csak kíváncsi lettem volna, miből gondolta néha úgy, hogy megváltja a világot :)

Ati 11-14-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 135647)
Csak kíváncsi lettem volna, miből gondolta néha úgy, hogy megváltja a világot :)

Sokmindent csinál magától... :D Kékhalál is azért nincs például, mert azonnal rebootol helyette alapbeállításokkal, így az ember azt hiszi, hogy csak elrontott valamit, vagy áramingadozás volt... :D

Csokibácsi 11-14-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135648)
Sokmindent csinál magától... :D Kékhalál is azért nincs például, mert azonnal rebootol helyette alapbeállításokkal, így az ember azt hiszi, hogy csak elrontott valamit, vagy áramingadozás volt... :D

Jaja, az autoreboot ki van kapcsolva nálam :)
Mondjuk idehaza még nem láttam kékhalált.

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 22:13

A kékhalált kicserélték igazi kékhalálra... amikor nem csak a windoz hal le, hanem kritikál hardver error van, és akkor van az, hogy konnektorból ki, konnektorból be... Érdekes. utána minden müködik...

az áramtalanítás a windóz szerint javítja a fizikai meghibásodást. :D ha ezzel hozakodott ovlna elő a mikroszoft, hogy szoftveresen javítják a hardvert, akkor már csak az az 1 cég lenne az egész univerzumban... :DDDDDDDDDDDD

BimmBimm 11-14-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135665)
A kékhalált kicserélték igazi kékhalálra... amikor nem csak a windoz hal le, hanem kritikál hardver error van, és akkor van az, hogy konnektorból ki, konnektorból be... Érdekes. utána minden müködik...

az áramtalanítás a windóz szerint javítja a fizikai meghibásodást. :D ha ezzel hozakodott ovlna elő a mikroszoft, hogy szoftveresen javítják a hardvert, akkor már csak az az 1 cég lenne az egész univerzumban... :DDDDDDDDDDDD

Annó infó órán mi csináltun olyat hogy Ctrl+2*ScrollLock bill. kombinációra kékhalál:)
A regisztrációs adatbázisban kell ezt azt átírni:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 22:35.