![]() |
Quote:
|
Quote:
a "próba helytartó" már nem üzemel? rég indítottam új országot úgylátszik... :confused: |
Quote:
Te Ákos, ha valami bajod van velem, írd meg privátban, de ne köss belém minden topicban ahova írok, mert magad járatod le vele... |
Quote:
De hogy ne legyek teljesen off: Pannonrol vipelek, de regebben jobb lett volna vodas, de akkor sem fizettem volna tobbet emiatt... Aki igazan akarja, megoldja vhogy szerintem... |
Quote:
OFF Synkel : ha bajom lett volna veled, ÉN biztos priviben írtam volna neked... Az érdekesség , hogy TE kéred, hogy priviben írjak neked, különben leégetem magam, mind ezt teszed egy Ati által nyitott , vip sms-el kapcsolatos topicban, elkerülve a privát üzenetet, miközben neked van bajod a hsz-ekkel kapcsolatban... :eek::eek: többet itt erről ne :) ON Én valahogy úgy érzem, hogy a vodafonos vippelés drágább lesz valakinek : - vagy a játékosoknak kerül majd többe - vagy a játék üzemeltetője tesz engedményt , annak reményében , hogy ez több ÚJ vipp tagot eredményezhet ... Én nem tudok olyan játékosról, aki komolyan foglalkozik a hódítóval, és komolyan vippelni akarta volna az országát, és ezt semmilyen módón nem tudta megtenni, a vodafonos vipp sms küldés hiánya végett ... |
Quote:
|
Quote:
|
Ja es en mar KUldtem Vodarol emeltdijjas sms-t egy masik jatekba igaz nem is jatek hanem egy Torrent-oldalra es el is fogadtak!!!
|
Quote:
|
huhaa lehet megtörik a jég? :D
én nagyon örülnék neki... a pontosság kedvéért én pannonos voltam sokáig az utobbi 1 évben szinte márcsak azért volt a pannonos kártyám ami luxus.. sajna vodás vok most, így szöviktől kuncsorgok sms-ért.. :( |
All times are GMT +1. The time now is 17:49. |