Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Igényfelmérés: SMS fogadás Vodafone irányból - 1. kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2451)

Ati 11-07-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 134138)
En tamogatom a dolgot ha a kulfoldrol is mukodni fog a dolog ,nagyon sok Erdelyinek elerhetobb lenne Vodarol es nem kellene kuncsorogjon a szoviknel egy egy sms-utan.En Bankartyarol nyomom de nem mindenki van ebben a helyzetben :(

Külföldről biztosan nem fog működni. Külföldről bankkártyás fizetés javasolt.

Hóhér 11-07-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 134130)
Van ennek egy másik oldala. Sok vodás ki se próbálja a vipet, mert nincs neki miről, és ugye míg nem tudod, hogy milyen érzés jól látni, elvagy félvakon is.

ööö...

a "próba helytartó" már nem üzemel?
rég indítottam új országot úgylátszik...

:confused:

Synkel 11-07-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 134144)
ööö...

a "próba helytartó" már nem üzemel?
rég indítottam új országot úgylátszik...

:confused:

Te Ákos, ha valami bajod van velem, írd meg privátban, de ne köss belém minden topicban ahova írok, mert magad járatod le vele...

Remedy 11-07-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 134148)
Te Ákos, ha valami bajod van velem, írd meg privátban, de ne köss belém minden topicban ahova írok, mert magad járatod le vele...

Szerintem nincs semmi baja Veled, egyszeruen velem hasonlatosan zavarja, ha valaki butasagot ir, es Te ezt igen gyakran megteszed. Ebben az esetben is tokeletesen igaza van, nem veletlen van proba helytarto.

De hogy ne legyek teljesen off:

Pannonrol vipelek, de regebben jobb lett volna vodas, de akkor sem fizettem volna tobbet emiatt... Aki igazan akarja, megoldja vhogy szerintem...

Hóhér 11-07-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 134149)
Szerintem nincs semmi baja Veled, egyszeruen velem hasonlatosan zavarja, ha valaki butasagot ir, es Te ezt igen gyakran megteszed. Ebben az esetben is tokeletesen igaza van, nem veletlen van proba helytarto.

De hogy ne legyek teljesen off:

Pannonrol vipelek, de regebben jobb lett volna vodas, de akkor sem fizettem volna tobbet emiatt... Aki igazan akarja, megoldja vhogy szerintem...

így van.

OFF

Synkel :
ha bajom lett volna veled, ÉN biztos priviben írtam volna neked...
Az érdekesség , hogy TE kéred, hogy priviben írjak neked, különben leégetem magam, mind ezt teszed egy Ati által nyitott , vip sms-el kapcsolatos topicban, elkerülve a privát üzenetet, miközben neked van bajod a hsz-ekkel kapcsolatban... :eek::eek:

többet itt erről ne :)

ON

Én valahogy úgy érzem, hogy a vodafonos vippelés drágább lesz valakinek :

- vagy a játékosoknak kerül majd többe

- vagy a játék üzemeltetője tesz engedményt , annak reményében , hogy ez több ÚJ vipp tagot eredményezhet ...

Én nem tudok olyan játékosról, aki komolyan foglalkozik a hódítóval, és komolyan vippelni akarta volna az országát, és ezt semmilyen módón nem tudta megtenni, a vodafonos vipp sms küldés hiánya végett ...

Puppi 11-07-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134143)
Külföldről biztosan nem fog működni. Külföldről bankkártyás fizetés javasolt.

Atti nem feltetlenul Mivel pl A Voda-Vodara Romaniabol-Magyarorszagra Ugyanannyiba kerul mint ha belfoldi hivas lenne ha jol tudom a ket orszag kozt Vodarol -Vodara nincs Rooming dij sem!! Bar lehet enm tevedek de az kizart :D

Ati 11-07-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 134159)
Atti nem feltetlenul Mivel pl A Voda-Vodara Romaniabol-Magyarorszagra Ugyanannyiba kerul mint ha belfoldi hivas lenne ha jol tudom a ket orszag kozt Vodarol -Vodara nincs Rooming dij sem!! Bar lehet enm tevedek de az kizart :D

Erre most nem tudok biztosat mondani, de azt tudom, hogy T-Mobile is van sok helyen, mégis az egyik legkorlátozottabb lehetőséget biztosítja. Onnan még magyar kártyával, roaming mellett se tudsz külföldről emeltdíjas sms-t küldeni, mindenképp magyar hálózatra kell felcsatlakoznod. Pannon viszont nincs máshol (legalábbis ilyen néven..., tudom, hogy ez a Pannon már nem a magyar Pannon :)), mégis magyra kártyával roamingdíj fizetése mellett bárhonnan tudsz emeltdíjas sms-t küldeni.

Puppi 11-07-2007 19:41

Ja es en mar KUldtem Vodarol emeltdijjas sms-t egy masik jatekba igaz nem is jatek hanem egy Torrent-oldalra es el is fogadtak!!!

Puppi 11-07-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134162)
Erre most nem tudok biztosat mondani, de azt tudom, hogy T-Mobile is van sok helyen, mégis az egyik legkorlátozottabb lehetőséget biztosítja. Onnan még magyar kártyával, roaming mellett se tudsz külföldről emeltdíjas sms-t küldeni, mindenképp magyar hálózatra kell felcsatlakoznod. Pannon viszont nincs máshol (legalábbis ilyen néven..., tudom, hogy ez a Pannon már nem a magyar Pannon :)), mégis magyra kártyával roamingdíj fizetése mellett bárhonnan tudsz emeltdíjas sms-t küldeni.

Oks :D Elhiszem .Na majd eldol mi lessz :D

LotR 11-08-2007 00:52

huhaa lehet megtörik a jég? :D

én nagyon örülnék neki...
a pontosság kedvéért én pannonos voltam sokáig az utobbi 1 évben szinte márcsak azért volt a pannonos kártyám ami luxus..
sajna vodás vok most, így szöviktől kuncsorgok sms-ért.. :(

All times are GMT +1. The time now is 17:49.