![]() |
Quote:
Ha a középmezőny nem kerül közelebb a tophoz, akkor előbb-utóbb behal az A. Illetve már most is rendesen a behalás fele halad, de mivel lehet fordulni onnan nem annyira feltűnő. Vannak gondok szép számmal:) Nem személyeskedésképpen mondom, szal ha lehet az érintettek ne kössenek bele kivételesen, de ha a 3 legnagyobb klán, akik egyéniben 1-23 a pontlistán mnt-ben vannak, nincs más választásuk mint a feltörekvő középmezőnyt ütni. A középmezőny viszont szarban van. Fedezni iszonyat költséggel tudunk, ütni már nekünk se feltétlen van kit- Paliking felvázolta a helyzetet elég szépen- termelni viszont lényegesen kisebb hatékonysággal tudunk mint a top, elvégre minket bármikor beverhetnek. Komolyabb harc elől kitérünk, mi legalábbis, meg is kaptam nemrég, hogy gyávák vagyunk, holott egyetlen esélyünk egy kis nyugalomra a nagyoktól, ha veszteségessé tesszük számukra a próbálkozást. Úgyhogy Fegyával egyetértek abban, hogy a fedezést könnyíteni kell, mert ez így nem tesz jót a csoportnak. És én se 255 kattancs/hekiről beszélek. Ugyanakkor viszont nem tartom jónak azt a kitételt, hogy egy bizonyos heki felett ne lehessen fedezni. Jó lenne ugyan egy ilyen konkrét határ, de könnyen oda vezethet, hogy páran megunják az A-t, és lefordulva mindenki más számára ellehetetlenítik a haladást végleg. Ugye, ütni irtózat távolságba lehetne csak, fedezni meg lehetetlen. Olyan esetben lenne értelme ilyen korlátnak, ha egyúttal az afölött lévő orik területe ekkorára csökkenne, és úgymond tiszta lappal indulnának. Ilyen viszont nem lesz. |
Quote:
|
sztem az arwyl-féle ötlet a 2/D-n is segítene. talán a könnyebb fedezéssel a most szabin lévő millió ori nagy része is előmerészkedne szabiról, és talán ütve is lehetne haladni, nem csak fedezve, ami durva költségekkel jár perpill.
|
Quote:
Az is egy marhaság hogy megmondjuk, hogy 12345 heki felett 1 hekit sem lehet fedezni! DE LEHESSEN! Miért ne lehessen? Hagy fedezzen aki akar, és rászánja a katit, hagy fedezzen célzottan a törpe a bányája miatt. Semmiképp nem támogatom a játék egy funkciójának beszüntetését és ellehetetlenítését! Miért ne fejlődjön a csopi? Miért ne nőjjön az idő teltével a földmennyiség? Miért ne nőhetne tovább a fedezési határ? Ezen az összejátszáson meg kár rágódni! Láthatjuk hogy büntetlenül mennek a csalások, mert nincs olyan kontoll a játékban ami ezt szűrné. Hiába küldi el a JKSZ bejelentőre az ember a gyanús (=tuti csalás) dolgokat, le sincs .... Ha nézzük a Biget és a Pannont jelen helyzetben: megépítik a 70% házas orijaikat, és elkezdik "ütni egymást felfelé" 2-3 év múlva. Mert addigra talán lesz még pár ori aki megközelíti őket, de ekkor még jobban felfedeznek. Igen, persze fedezési arány nő, katiigény nő, stb.... De újabb időt nyertek! Talán újabb 2-3 évet. És itt a lényeg! Ne arról szóljon már a játék, hogy 4-5 év múlva talán lesz 1 klán aki megközelíti őket!! Mert akkor közös erővel kivégzik úgyis azt az egyet. |
Írtam egy alternatív javaslatot, de még senki nem reagált rá...
|
Quote:
Tuzbe merem tenni a kezem, hogy nem lesz megbeszelt utes, es itt nem csak a sajat nevemben beszelek... Egyszeruen nem ertem, hogy merult ez fel benned... Illetve ertem, hiszen ugy tunik, ilyen a mentalitasod. Nos, a mienk nem ilyen, es Sergeke sem. Ebben teljesen biztos vagyok. Ehhez annyit adaleknak, hogy sok mas klannal ellentetben, amikor mi kimentunk kis klanba, egyetlen egy eplistat nem hoztunk el, es nem is kertunk, amig kulon voltunk. Ez lehet aprosag, de akkor sem tettuk meg, mig masok igen. Szoval eroteljesen felhaborit a feltetelezesed. Valamint az utolso mondatod is eleg erdekes. |
Quote:
És akkor hansúlyozom: NEM ILYEN MENTALITÁSÚNAK TARTOM A 2 KLÁNT ÉS NEM IS HINNÉM HOGY ILYET ENGEDNE A 2 VEZÉR!!! |
Quote:
Nekem eleg egyertelmunek tunt, de akkor vmit felreertettem... |
Akkor Arwyl és remy kedvéért idézem magamat:
Quote:
eléred a 10k hekit és kapsz "ajiba" Xezer hektár olcsóbb fedezési lehetőséget (pl az amúgy szükséges katonamennyiség negyedével) amit fel tudsz használni, mondjuk a mostani topp területének a bééréséig mondjuk 27k hekiig. UTÁNA nem megszűnik a felfedezés menüpontod, hanem ugyanennyiba fog kerülni mint most. |
Quote:
10k hekiig fel tudja magát ütni bárki aki rákészül és szán rá időt kérdezd meg Serget, talán ezen a fórumon is kifejettet már, hogy 10k hekiig könnyedén vitte fel az orijait (innen az általa emlegetett 200 kláncsata), és csak onnatól fedeztek semmi nem kell hoz hogy felmenjen egy ori kb 10-15 milliárd orinként, és némi játéktudás. ez nem elérhetetlen egyetlen orinak sem, legyen bárhol is. |
All times are GMT +1. The time now is 21:03. |