![]() |
Quote:
|
Quote:
Okos ember okos ötletekkel;) |
Akkor lehet h lassan bevásárló körútra meek (játékon belül, a piacon, h ne legyen félre érthető)!!
|
Ahogy nézem kezd kicsit észhez térni...
Mint fentebb írtam, nem egy egyhetes történet ez, annál sokkal hosszabb... egy kedves ismerősöm úgy másfél hete kért infókat és azt hitte összekevertem a csoi piacát az A-éval... a szitu azóta folyamatosan romlott... Nem merek elhamarkodott kijelentéseket tenni, de úgy látszik ez a dolog nem csak nekem tűnt fel, vagy a topposok aktivizálták magukat, de ha nem is emelkedtek az árak, de a csökkenésük megálni látszik..:p |
Quote:
|
Meddig képesek esni az árak?:o
A HT-m úgy van mindig beállítva, hogy eladási áron tegye ki a katonákat... 2 kupac viszonylag nagy mennyiségü varázslóm vált a rablóbanda martalékává... mert az eddig teljesen korrekt beállításom 3*-osa volt a jelenlegi piaci árnak.:( Egyre erősebb a gyanúm, hogy a topposok manipulálják így az árakat. Csak az a bosszantó, hogy ezzel már mindenki veszít, egyedül ők nyerhetnek rajta és a távolság miatt lehetőség se nagyon van rá, hogy valaki tegyen ellenük valamit. Piacon pár hete én próbálkoztam ezzel azzal, de esély sincs a sikerre, ha ekkora, hatalmas tartalékokat felhalmozott országokkal szemben próbálsz tenni valamit.:( |
Quote:
Az csak egy kis megtorpanás volt sajnos.:( |
Quote:
mondom az egészet úgy, hogy halvány lila gőzöm sincs, hogy milyen körülmények vannak abban a bizonyos csoportban. :) |
All times are GMT +1. The time now is 18:58. |