![]() |
Normalisan akarok jatszani, ugy mint a tobbiek. Lekezelessel nem megyunk am semmire, neked jo emrt nem kell foglalkozni vele de szamomra nem lesz belole semmi szal.. :)
kerlek szentelj 5 percet ram ;) ha nem lehetseges (amit ketlek), hogy en is maradhassak 5/V ben akkor hagyjuk. Anarchba menjenek a csalok. ennyi. Priviben minden leirtam. |
Quote:
A privit pedig egy laza mozdulattal töröltem. Ne haragudj, de nem ismerlek, nem fogok kivételezni. Ha más privijére nem válaszolok, akkor a tiedre sem. Még akkor sem, ha rossz helyre irogatsz a fórumon. Azt hiszem, hogy nem nagyon lehet félreérteni azt, hogy " Privát kérésekre és kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, ilyenekkel kérlek ne keress. Használd a fórumot, vagy írj a support@hodito.hu címre. Tudom, hogy csak fél óra lenne, de párezerszer fél óra az mennyi is? :) Köszönöm." Ez minden egyes üzeneten végén megtalálható, a profilomban is 2 helyen. Ha ezt nem tartod tiszteletben, és ennek ellenére választ vársz, akkor így jártál. Tipp: fórumon ha a megfelelő témába írnál, talán hatékonyabb lenne minden. :) Például nyitsz egy témát a segítségek fórumban, valami olyan címmel, hogy "Mit tehetek, hogy ne kerüljek állandóan anarchba?", vagy valami hasonló. Kivételezéseket viszont ne várj. Köszönöm. |
rendben van
|
Hozzátenném, hogy ne nevezz csalónak, mert anarchista vagyok, mert ez egy kicsit rosszul érinti a szűz lelkemet. JÓ?
|
Quote:
Igaza van Gee-nek(kivételesen:D:D), nekem se azért van az anarchban most néhány orim, mert csalás miatt oda tettek, hanem, mert oda regeltem, h kipróbáljak ezt azt! |
Félreértések elkerülése végett: az anarchista csoport nem azért van, hogy a csalók odakerüljenek.
Az anarchista csoport azért van, hogy legyen egy olyan csoport, ahol sokkal lazább szabályok mellett lehet játszani. Ahol olyanok is elférnek, akik esetleg a rendes csoportokban bármi miatt nem tudnának játszani. Akár önhibájukból, akár önhibájukon kívül. És természetesen azok is elférjenek, akik direkt azt a légkört szeretik, direkt ott szeretnének játszani. |
nem szeretném floodolni a supportot, ezért inkább itt kérdezem meg..
küldtem egy levelet, ami hiányos volt.. pótoltam a hiányosságot egy másik levéllel.. mindegyik alkalommal kaptam a szokásos automata üzenetet, illetve egy másik üzenetet, hogy "Leveledet olyan e-mail cimrol kuldted, ami nem szerepel adatbazisunkban. A keretlen levelek visszaszoritasa erdekeben ezert tovabbi teendo szukseges annak erdekeben, hogy leveled ugyfelszolgalatos kollegainkhoz eljusson. Kerunk, hogy a lenti linkre kattints ra, ezzel igazolva, hogy cimed letezik, es valoban letezo ember vagy. Amennyiben a lenti linkre 3 napon belul nem kattintasz ra, vagy nem masolod be webbongeszodbe visszaigaolaskent, ugyedet automatikusan toroljuk, es az nem jut el kollegainkhoz." Majd a szöveg alatt szereplő linkre kattintva ezt az üzenetet kapom: "Ez az ügyszám már nem létezik. Kérünk, hogy küldd el újra a leveled." ez így természetes?? vagy csak én vagyok értetlen, jó szokásomhoz híven? az tény és való, hogy nem arról a címről írok, amin az ország szerepel, mert az céges mail és pillanatnyilag nem tudom elérni.. |
Quote:
|
végigolvastam megint mindegyik supporttól kapott emailt, hátha tényleg velem van a probléma.. de továbbra sem jövök rá a titok nyitjára :rolleyes:
|
Ha nem sikerül átjuttatni a leveled, akkor olyan címről küldd, amin az országod van. Néhányan jeleztek hasonló problémát, amikor más címről írtak.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:25. |