Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Elf hadi-toli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2411)

Pripet 05-06-2008 09:31

Uh,akkor ezt egy kicsit "elépítettem" :rolleyes:
Akkor bontsam le a házak nagy részét és templomokra, tekercsírásra valamint a kocsmák építésére és tolvajképzésre gyúrjak rá inkább? Százalékban kifejezve mennyi házat érdemes tartani minimum?

Pripet 05-06-2008 09:35

Akkor ezt egy kicsit elszúrtam. :rolleyes:
Kb hány % házat érdemes megtartani?
Akkor azt hiszem átépülök,házakat bontok és templomok,kocsmák építésébe kezdek. Tekercsekből tényleg elég csehül állok... :(

Druida 05-06-2008 09:37

huhh, meg persze 0piac, 0korház, mert támadni ugyse fogsz. de ha kell összeállítok egy rendes elfet amit lehet használni.

Valezius 05-06-2008 09:44

Quote:

Originally Posted by Pripet (Post 173268)
Akkor bontsam le a házak nagy részét és templomokra, tekercsírásra valamint a kocsmák építésére és tolvajképzésre gyúrjak rá inkább? Százalékban kifejezve mennyi házat érdemes tartani minimum?

Ha nincs maxon a tekercsed, akkor egyelőre ne bontsd el a házakat ;)

Ati 05-06-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by Pripet (Post 173268)

Quote:

Originally Posted by Pripet (Post 173269)
Akkor ezt egy kicsit elszúrtam. :rolleyes:
Kb hány % házat érdemes megtartani?
Akkor azt hiszem átépülök,házakat bontok és templomok,kocsmák építésébe kezdek. Tekercsekből tényleg elég csehül állok... :(

Légyszi ne írj mindent háromszor-négyszer. Egyszer elég. Nagyon zavaró, ha ugyanaz egymás után több különböző megfogalmazásban többször is szerepel. Köszi.

Pripet 05-06-2008 09:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173276)
Légyszi ne írj mindent háromszor-négyszer. Egyszer elég. Nagyon zavaró, ha ugyanaz egymás után több különböző megfogalmazásban többször is szerepel. Köszi.

Elnézést,azért írtam mert azt hittem valamiért nem küldte el rendesen. :( Mostmár értem mi történt.

Pripet 05-06-2008 10:13

Egyébként szerintetek a békés tekercs írásra,vagy a tekercs lopásra érdemes rágyúrni? Valamint mi az a tolvaj mennyiség és tolvajlási % amivel már érdemes elindulni lopni?

Druida 05-06-2008 11:04

Quote:

Originally Posted by Pripet (Post 173284)
Egyébként szerintetek a békés tekercs írásra,vagy a tekercs lopásra érdemes rágyúrni? Valamint mi az a tolvaj mennyiség és tolvajlási % amivel már érdemes elindulni lopni?

hát, ez a célponttól függ... ha nem akarod h a szép félelfek kitekizzenek, akkor érdemes ezen a hekin kb 5-6000 tolit tartani. de ha csak mondjuk törtpéket vagy orkokat szeretnél lopni, akkor 2-3000 is elég.

Druida 05-06-2008 11:22

vagy csináljak esetleg egy teljes épületlistát?

Pripet 05-06-2008 11:29

Druida: Azt megköszönném ha tudnál egy listával szolgálni,hogy miböl mennyit érdemes építeni és tartani. Az országom bővítését mennyire kell eröltetni? El lehet éldegélni egy stabil területen vagy jó ha folyamatosan bővítem az országot?

Köszönöm előre is! :)

All times are GMT +1. The time now is 07:30.