![]() |
Quote:
|
Par nevet nem lattam meg itt, akiket szeretek...:)
Dominic Purcell Wentworth Miller Danny DeVito Benicio del Toro Jason Statham Vinnie Jones |
Quote:
jéééé tényleg :) köszke..de ismersz, folyton félreírkálok :) |
Quote:
|
megdobbenve tapasztalom h elottem 1 ember sorolta fel brad pitt szinesztehetseget. minden esetre velem egyutt mar 2 hoditos rajongoja van :cool:
noi szineszek kozul nemnagyon van kedvencem, de ha valasztanom kene angelina jolie-re szavaznek. |
Quote:
Brad Pitt szerintem is nagyon jó színész... nem egy filmje tartozik a kedvenceim közé :D |
Quote:
Azaz, Prison Break. Nagyon jo, alighogy vege egy resznek, maris varjuk a kovetkezot :D Remelem Brad Pittet en is felsoroltam (mar nem emlekszem a szitaagyammal:D), mindenesetre en is nagyon szeretem :) |
Nos, lássuk csak:
Az attól függ mi szerint értékelek :) Az urakat illetően természetesen a színészi teljesítmény a mérvadó. A hölgyeket már kategóriákra lehetne osztani :D Tom Hanks Nicolas Cage Denzel Washington Morgen Freeman Tim Robbins Ezt a kettőt különösképpen a Remény rabjai c. filmbéli alakításért (ha valaki nem látta nézze meg, nagyon ajánlom) Vannak persze az örök nevettetők mint pl Bud Spencer & Terence Hill, itt azonban megjegyezném, hogy élek halok a filmjeikért, de nem elhanyagolhatóak a mellékszereplők, akiken halálra tudom röhögni magam :D pl Nimfesz és társai, vagy Tangó, aki a szamba országában nevezi magát így és ebből is látszik, hogy mekkora .... nah inkább nem fejezem be :D :D A becsületes nevüket nem tudom :) A hölgyek közül ... huh :p Sandra Bullock mindenek előtt. Fantasztikus szinésznő. Liv Tyler; gyönyörű és csodálatos :D Angelina Jolie; kell kommentár? :D ... nah nem élem bele magam nagyon :D |
férfi:
Tom Hanks,Casper van Dien nő: Sandra Bullock,Kari Wuhrer (L) |
nah most igy nézve a Káoszt, a Jason Sthatam szerintem elismerést érdemel..:)
sok filmben sok külömbözó szerepet eljácott, ami bizonyitja tehetségét és persze nem utolsó sorban jó pasi:D :D Filmek amiben teccett:A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Szállitó, Gépállat, ami most ment a Káosz... és még van 1 aminek nem jut eszembe a cime:o |
All times are GMT +1. The time now is 19:11. |