![]() |
Quote:
Azt ugye nem kell bizonygatni, hogy az elf 30% kocsmája elég jó védelmet ad, de a felest messze nem lopja át vele. |
Nem tudom... itt felmerültek olyanok, hogy miközben az elf lent tartja a készültségét a felesnek, addig ő maga átépít, átképez, stb... ez tök elzárva mindentől és mindenkitől még működhet is, de a játékban ez vajon mennyire járható?
Mármint... az nem fogja a környezet figyelmét elkerülni, hogy az elf hírneve folyamatosan adott irányba változik, hogy folyamatosan alacsonyan lehet a készültsége, stb. Mi a garancia arra, hogy amíg rákészül arra, hogy a felest beveri, nem előzi meg őt valaki? Ez nekem kicsit kamikáze akciónak tűnik... Másrészről ha a felesnek ezalatt akár csak egyszer is felmegy a készültsége az elfnek annyi... Az elf varikkal nem tud kezdeni semmit, amíg lent tartja a készültséget, max sereggel, feltéve hogy nem szúrják ki egy gyengébb pillanatában. Ha az elf 30% kocsmát tart akkor viszont nem képes lent tartani az fél-elf készültségét, szóval én még mindig azt mondom a fél-elfnek több sansza van a jelenlegi elffel szemben. Engem nem sikerült meggyőzni eddig az ellenkezőjéről. |
Quote:
Szerintem amúgy az is számít ki melyikkel van. Tehát tudjuk,hogy Gee nagyon aktívan gépezik ezért tovább nő az esélye! Tuti a feles nyer:) |
Quote:
|
Quote:
pedig nem is ittam sokat. Szóval készültség:) |
Quote:
Késöbb már én is azt írtam, ott valahogy megkavarodtam úgy látszik.:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
*javítva*:) |
Quote:
|
Quote:
Az elfet így képzelem el: 19% ház 6% raki 10% torony 10% barakk 25% templom 30% kocsma. Ha éheztetek is akkor 5körös. Hadi ellenlépés esetén torony és esetleg raki helyére is barakk, vagy ugyanezekből átmenetileg lehet kocsmát/templomot élezni helyzetfüggően. (lassúzom, tehát kivitelezhető a körönkénti etetés). Vélemény? Nem tartom magam vérprofinak szóval jöhet nyugodtan az építő jellegű kritika! |
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |