![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Két vasutas:
- Képzeld! Tegnap találtam egy gyönörű nőt a töltés oldalában és órákon át szeretkeztünk. - És be is kapta. - Sajnos feje az nem volt. Kovács kinéz az ablakán és látja hogy a szomszéd veri a feleségét. - Mit csinál szomszéd? - kérdi a felesége. - Javítja a mosógépet! A vak anyóka gombászik az erdőben. A földet a kezével tapogatja, ha talál valamit, azt a szájával ellenörzi: - Jé, vargánya........hmmm.....nem, Csiperke.......nem... Kutyakaka, még jó hogy nem léptem bele.... Két babakocsis anyuka találkozik, és elkezdenek beszélgetni. Amíg ők traccsolnak, a két kisded is élénk diskurzusba kezd. Így a kislány: - Mássál át. Mire a kisfiú: - Nem mások. - Mássál már át! - Nem mások. - Mié? Nem tucc dugni? - Dugni tudok, másni nem. |
- Mi a különbség az érsebész és a homokos között?
- Az érsebész az erek közt szelektál, a homokos a szelek közt erektál. |
A férj látja, hogy csomagol a felesége és megkérdi tőle:
- Mit csinálsz, drágám? - Elhagylak. - De miért? - Mert a szomszédok azt mondták, hogy pedofil vagy. - Ejnye, drágám, ilyen ronda szót egy tízévestől... |
Móricka beszélget a nagymamájával:
- Móricka! Ugye tudod, hogy csernobilban születtél? Móricka lehajtja a fejét. - Móricka! Ugye tudod, hogy anyukád is csernobilban született? Móricka lehajtja a másik fejét is. |
Gyerek az ebédlőasztalnál:
- Anyu, szálka van a nagypapa szemében! - Jól van, kisfiam, akkor rakd ki a tányér szélére. |
- Mit mondott, doktor úr? Darázsderékpók?
- Méhnyakrák kedves, méhnyakrák. |
Skinhead sétál a patakparton, mikor meglátja, hogy egy fiatalember mohón iszik a patak vizéből. Riadtan rákiált:
- Meg vagy őrülve? Ne igyad, mert mérgezett! Mire megfordul a fickó: - Én lenni indiai cserediák és csak kicsit beszélni magyar, nem érteni... Mire a Skinhead: - Csak azt mondtam, hogy lassan igyad, mert hideg! |
Púpos Pistike bemegy a pékségbe:
- Csókolom, kérek szépen egy kiló kenyeret! - Na de Pistike, ne légy már ilyen falánk! Még a tegnapit sem nyelted le! |
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |