![]() |
Quote:
Itt nem smooth szövijeiről volt szó. A javaslat első részét támogatom én is a másodikat már kevésbé. Egy jó szöviben nem fordulhat elő az az eset amiért a téma nyitódott és jó taktikai elemként lehet használni azt,hogy akármennyi egységet lehet ide-oda mozgatni. |
Most, h aludtam rá egyet, akkor lehet igazatok van és nem kellene leszabályozni a kérések számát
Az elsőt továbbra is jónak tartom Quote:
|
Quote:
Amúgy 0%os segitség állitás egy más témában felvetödött, igaz ott a lovak miatt. De ez még 1 ok, ami miatt támogatom azt a javaslatot |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azt támogatom, hogy lehessen akár 0%-ra is állítani szövihelpet.. azt is támogatom, hogy ha egyik tag kilép és megy felé vagy van nála help akkor az forduljon vagy induljon vissza.. de az, hogy maximalizáljuk, hogy hányszor hívhatok be segítséget, az egy vicc lenne.. :rolleyes:
|
Végig böngésztem és szerintem sem kellene változtatni azon, hogy hányszor hívhat segítséget a szövitag, de ha olyan van hogy indokolatlanul hív el segítséget akkor gyorsított eljárással lehessen kiteni a szöviből. Pl: azonnal kikerül a szöviből, a csapatok visszaindulnak, de 24 körig nem támadható a kitett tag.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:03. |