![]() |
Quote:
Annak ellenére, hogy értelmesen fogalmazol egy tucat bejegyzésed amit az általad lökötteknek vélt beirkálókról írtál, rád is jellemzőnek tűnik a 6/12-es és az ebbe a topicba írt bejegyzéseid alapján. Sajnos a régebbi bejegyzéseidre nem emlékszem már így picit bajban is vagyok azzal, hogy valójában nem e az olyanokat fikázod egész nap amilyennek te is tűnsz a külvilág számára :( |
Quote:
Mivel ez a magatartás SOKKAL kártékonyabb, mint az ártatlan viccelődések, ezért ennek mégkevesebb helye van a fórumon, mint annak, ami ezt kiváltja. |
Quote:
Gondolom, Ati mondjon le http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif |
Quote:
Hát amit olvastam itt az utóbbi pár oldalon, hogy mindenkinek joga van lázongani a fórumon, hát ez igen érdekes hozzáállás... Pont *EZ* az, aminek aztán semmi keresnivalója a fórumon. EZEN a fórumon legalábbis egész biztos, hogy nem. És ez nem vita tárgya. |
Quote:
... vagy akasszuk fel ;) |
Quote:
Lázadozom, mert jogom van hozzá. Mi a megoldás? Kit érdekel, lázadozom, mert jogom van hozzá. Érdekes, na. |
egy hülyének nem kell megmagyarázni, hogy hülye, mert túl hülye ahhoz, hogy ezt felfogja.. tehát ha ignorálod, az egyszerűbb megoldás, mint végtelenségig magyarázni neki, hogy márpedig te hülye vagy..
|
Érdekes hsz.-ek!:rolleyes:
|
Máskor valaki megkérdezte mire jó a tagcsoport. Talán az off-sok elkerülésének jó módszere lehet.
A szakszerű hozzá szólásidat szeretem, de amikor elkezdesz kiabálni, akkor elégé kiállhatatlan vagy, és nem egy topic-ban tetted ezt.:( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:57. |