Originally Posted by Mephisto
Mindenki mindent erősítene. Én csak annyit mondtam, hogy egy olyan faj, mint most az ember, jobb lenne félszerzetnek hívni. Ezt Davval dumáltuk anno.
Beszéljünk a félelfedről, amit sokkal jobbnak tartasz az embernél. Vegyük mind a kettőt szövinek, mert ugye az nem művészet, hogy egy magányos embert szétversz, bár egyeseknél az is dicsőség...
A félelfed használhatatlanná válik, amint letolják a készülid. Folyamatosan lenttartják, és csak ott áll nála x ezer toli, totál fölöslegesen. Ez van, ha nem ő lép először.
Ajándék, ha ő lép elsőre, mert pl kitekiz engem. Nagy kaland, pótlom a tekit, de utána az fél-elfed nem fog labdába rugni, mert a varim egy tolással letolja a Te félelfed és ha kell napoig lenttartja.
Egy embert ha rendesen ki van gyúrva nem tolsz le. (Most ne Pistike béna országát nézd, ami két napja jött ki a védelem alól) Ez az ember minden körben tudja nézni, hogy nálatok, hogy mozog a sereg, tud éplistát hozni, tehát megnyeri nektek a háborút. S mondom, ha jól kigyúrom, csak köhögni tud a féleled miután letoltam.
De mi van, ha lemondok arról, hogy belássak egy félelfhez? Lopni tud az elftől, törpétől, más embertől stb.
Szóval lehet, hogy a félelfed egy körig jobb mint az emberem, de a szöviháború nem egy körig tart.
De ha bevállalom a magányosságot az emberrel. Mit csinálsz egy emberrel, ha 3-4 körre van alattad és befér a tolijával hozzád? Mert a félelfed még mindig le lehet ártózni, meg tolni, ezt nem. Bontasz hozzá az egész szöviddel? Kitámadsz 3-4 körre fentről? Hm? Szóval?
"Mert igenis eleg buta faj!" Buta, annál aki nem tud játszani vele....
|