![]() |
Quote:
Huha... Ez már valaminek a kezdete :D Mert egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út... :D:D:D (Az orvos haverom szerint mondjuk a szegycsonton... De hát orvos. Mit is vár tőle az ember? Akármit is, humorérzéket azt nem.) :D |
elfogyott... :D
Egyszerű és finom: Kamukrémes Szerintem sokan ismerik, können elkészíthető, a srácoknak sem okoz gondot... :) A krémhez: 1 cs. pudigpor (vanília vagy ízlés szerinti), 7 dl tej, 3-5 ek. cukor, 2 tojás. A tészta: 1 kg négyzet alakú háztartásikeksz A tetejére: 2 tábla bevonócsoki, 2 ek vaj A pudingport megfőzzük a tejjel, cukorral, a tojások sárgájával. A tojásfehérjét habbá verjük, és óvatosan összekeverjük a forró pudinggal. A kekszek felét egy kb 25x30cm-es tálcán sorbarakjuk, beterítve vele a tálcát. Ráöntjük a krémet, elsimítjuk, és befedjük szorosan a keksz másik felével. Lefóliázva kb 6-8 órát kell pihentetni, hogy a keksz bepuhuljon. A csokit felolvasztjuk, és összekeverjük a vajjal, ráöntjük a keksz tetejére, ha megdermed szeletelni sem kell, mert könnyen adagolható. |
Quote:
|
Kamukrémes.. ? :D
Eleinte azt hittem ez olyan lesz, mint a fantázialeves. Hozzávalók: Fél liter víz, fantázia. :D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
(Bár matekból sose voltam jó.) :D |
Quote:
nem inkább dupla adag? :D:D:D |
2
Csak a mondat végén írásjelet alkalmazunk. :D Jelen esetben a 2. nem másodikat, hanem kijelentő módú kettőt jelent! :D Mindegy. :D Csók mindenkinek, megyek alvadni! :p:D:D |
Quote:
|
az angyalbögyörő finom?:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 21:53. |