![]() |
Elfújták, no. De azért nem estem hanyatt. Bevallom az eddigi meccseket nem láttam - utóbbi kettő - és ezt is csak az 51. perctől. Amit láttam az annyi volt h vagdostuk a labdát, 5 passz nem volt egymás után. A kiállítás után a helyzet még tragikusabb lett. Látszott rajtuk h összeestek. Meg előtte is beszarinak tűntünk. Van még mit javulni, főleg 10 emberrel. Megjegyzem úgy is lehet simán játszani, Sevilla is megverte a Barcát 10 emberrel. Persze mi inkább beállunk bekkelni és a góluk után se jövünk ki. Szó mi szó lelkesen ültem le mert nagyon fel van most kapva a válogatott, de ez kevés. Nem sok különbséget látok a mostaniak és a mondjuk két évvel ezelőtti csapat közt. Persze ettől még nekünk kellett volna vezetni, de ez nem mentség a játékra. Szebb jövőt : )
|
állták a sarat a fiúk,vezetést is megszerezhették volna HA és nem is folytatom
|
Quote:
|
2passzból is lehet gólt szerezni akár:P
ha nem látsz különbséget,nyisd ki a szemed!:P ezek a fiúk tényleg akarnak is nem csak az van h egy meccs erejéig megszívják magukat |
Quote:
|
Quote:
|
ugyanazt a meccset láttuk?
kiállítás után,igaz összezuhantak..sztem jogosan,profibb csapatnál is előfordul.lásd róma man united igaz ott nem kiállítás volt. megesik,majd legközelebb nem fognak |
Penya,ne haragudj,de ne szólj hozzá így kérlek,ha csak az 51. perctől láttad.
az első félidőben az előző meccsekhez hasonlóan,ötletesen,helyenként kimondottan szépen játszottak a fiúk. a kiállítás minősíthetetlen volt,utána pedig 10 emberrel,morálisan megtörve nem állták a sarat a hazai közönség által a győzelembe hajszolt törökök ellen. én igenis büszke vagyok rájuk,mert több éve nem volt ilyen lelkes,pozitív gondolkodású,gyakran szépen játszó csapatunk. |
Én tényleg nem értettem, mitől van ez a nagy fene hanyattesés az után, hogy Bosznia-Hercegovinát sikerült hazai pályán 1-0-ra verni (amely válogatottat egyébként most Moldova is megverte 1-0-ra, Boszniában...), és mint korábban írtam, nagyon kíváncsi voltam, mit alkotnak ma a fiúk, tényleg alakul valami, vagy csak az olaszok megverése után tört ki mindenkiből a hurráoptimizmus.
Sajnos nem derült ki, ez a kiállítás eléggé eltolta az egészet ahhoz, hogy eldöntsük, mi a helyzet a válogatottal, most várhatjuk a következő meccset. Viszont nem kell nagyon kiakadni, a meccs a mi részünkről gyakorlatilag tét nélküli volt, vegyük úgy hogy tapasztalatot gyűjtöttek a fiúk, még van is rá néhány meccsük, aztán majd a következő (vb) selejtezőkben kell megmutatni a tutit :) |
Quote:
Nem azért tört ki az optimizmus, mert megvertük az olaszokat, hanem azért ahogyan megvertük őket, ötletes szép, már már európai szinvonalú focival. Akkor pl nem volt ez amikor beszenvedtünk a németeknek 2-öt. mert nem volt ilyen szellemes a játékunk. A bosnyákok ellen is szépen játszottunk, ha megnézed még a nagy csapatok is gyakran játszanak 1 gólós gyözelmeket a gyengébekkel, nem jöhet be mindig minden. Azt a meccset is végig mi uraltuk. Méghogy a mai meccsen nem derült ki??? az 1. félidőt akkor te nem láttad? bekezdtek a törökök, de utána annyira ötlettelenek voltak a védelmünkkel szemben, ráadásul szükségük is volt a kapusbravúrra. A birónak 2 nagy szarvas hibája is volt. az 1. amikor Fülöpöt fejbe rúgták mert szándékosan nem húzta vissza a labdát és lehetett látni ahogy halántékon küldi belsővel. a másodikat meg nem kommentálnám. Már az is nagy hiba lett volna ha csak a 11-est nem adja meg, de ez így??? mi francot látott ő 35méterre az esettől??? |
All times are GMT +1. The time now is 09:15. |