![]() |
egy az isten,csofika és ki az ő prófétája?:)
|
Quote:
|
Csofika:)) örülök neki,hogy ilyen fiatal,talpraesett,jóhumoru,értelmes,és legutolsosorban körültekintő fiatalok fogják majd átvenni a helyünket,nyugdijaskorunkra......mégegyszer köszönöm neked ,már nemizgulok a jövőnkön:)))))
|
Quote:
Quote:
nem kell neki saját vallás:D és remélem nem kezd el senki csofika elüzetésétől saját időszámitást:D |
Quote:
|
Csofika kiűzetése a paradicsomból véget ért. A hódító fóruma újra magas szinvonalon működhet tovább.
Kedvenc topikom, amíg nem voltam itt az "ultraliberális" fórum.:)) Legjobb haverom indította. Majd írok neki. Amíg távol voltam az alábbi fogadalmakat tettem: 1. Nem bántok meg senkit szánt szándékkal. 2. Nem személyeskedem. 3. Csak az általános beszélgetésekbe írok huncut dolgokat, a fejlesztési javaslatokat nem offolom. 4. Mindenkit szeretni fogok, és remélem engem is szeretni fog mindenki. 5. A komoly hódítós topikokban csak komoly témákról, csak komolyan fogok írni. - remélem azért mert nem értek egyet mindenkivel még nem fognak kizárni a fórumról az esetlegesen új taktikák és elképzelések miatt. 6. Megtanulom az excel kezelését, hogy én is olyan okos legyek, mint az informatikusok. 7. Ati-val vigyázni fogok, mert ő le tud tiltani. Ha csúnya dolgot csinálok, majd mindig bocsánatot kérek. De a lényeg, hogy visszatértem, mint a Jedi lovag a Jedi Visszatérben, vagy mint a fehérmágus, vagy mint a terminátor az 1. részben, vagy mint a dinnyemag a toalettben. Fejlődőképes vagyok, már nem WC-t írtam. "Ha a rengetés unalmas a gyújtogatás még jó lehet valamire.:)" |
Hellóka!
Szerintetek az milyen ha egyszer csak lopkodnak (ez még nem is gond) de aztán rengetnek is! TK ellenőrzés után írok az illetőnek hogy a toli akciókkal nincs is különös bajom, de a rengetést ugyan mondja már miért kapom! Erre kaptam egy olyan levelet amit még most sem értek! Segítsetek már értelmezni :) Ime a levél: "Szia! Nos csak azért ,hogy a szövetsegeseim közelébe jussak s ez ezzzel jár,te lejebb mész,én följebb.Nehargudj ,de utban voltál. Üdv....." Nahh erre varjazok gonbot :) Az X-fórumon akadtam rá vajon csofika X-ben is ott van? |
Quote:
Ki más lenne?:D Végülis vagyunk jó pár ezren,de te most ráakadtál csofikára:D:D Még annyit fűznék hozzá ,hogy csofika ott van Q,S,U,V,W,X,J,K,L,E,H,G,B illetve A-ban is meglelhető:D:D Most gonbot varjaztam neked:D:D:D:D Quote:
|
Quote:
a fenti mondat is részét képezi az X fórumos hozzászólásnak; de köszönöm kedves. |
Quote:
Én meg azt hittem ,hogy te akarsz varjakat gombozni:D Mondjuk varjakkal lehet foglalkozni egy másik témában:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:52. |