![]() |
Rengeteg olyan orit lattam ,sot latok akik Gnomkent ,Ork vagy Elf kent nagyon keves kocsmaval nyomjak es jol Nyomjak!! Ugyan mar mivel erdemli ki az az ori hogy a moralja egyfeszt jo magasan legyen aki sok kocsmat tart ??? Az meg aki sokat tamad es sikeres annak miert ne eshetne lassabban a moralja hiszen megdolgozott erte .Tevedes ne essek senki sem azt keri hogy egyfeszt 100% on maradjon a moralja csak valamivel lassabban zuhanjon ha tobb sikeres csatat vitt veghez !
|
Monro látom nemmel szavaztál, kíváncsi lennék az indokodra is. :)
|
Quote:
Sztem a katmorál tökéletesen kiszámítható és beállítható jelenleg. A valamit valamiért elv ragyogóan érvényesül ami a morálcsökkenés lassításával kiskaput csinálna a jó morál-kevés odafigyeléssel tekintetében. Azért szavaztam nemmel, mert sztem semmi probléma nincs a katmorálcsökkenéssel az utóbbi évek játéktapasztalatai alapján. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bevallom nem olvastam végig ,csak magát a javaslatot.
Első reakciom, h sztem rendjén van ez így.. hiszen akármilyen tolvaj orija is van az illetőnek 99-100%-os morállal attól még h kevesebb a hadié, simán üthető marad a tolis.... lehet nagyképűen hangzik, de ha hadisként az ember be tud nézni körönként 94-93%-os morál is fenntartható 4 kocsma mellett ... akkor sztem aza 5-6% a tolisoknak hadd maradjon már meg.. A varázslós oriknál viszont sztem nagyobb gond és még igazságtalanabb a morálcsökkenés, ha ebből a javaslatból indulok ki... Abban az esetben tényleg érdemes lenne vmit modosítani a morálcsökkenésen,... De a varis országok miatt támgatom a javaslatot... :D |
Quote:
Sokat gondolkoztam mielőtt hozzászóltam a témához, és hasonló véleményre jutottam mint Monro. A katmorál visszaesése esélyt ad egy szöviharcban akkor is, ha az elején meglepett a támadó. Ez egy nehezítés a játékban, mint a max pénz. Külön odafigyelést törődést igényel, megoldásra váró prodléma. Egyedül a varis országokat érinti negatívan a mostani rendszer, mert a kocsma előnye a moráljavítás. Elég buta dolog a játékban templomnak hívni a varázslók szállását, mert ez inkább a papsághoz kötődne. Akkor meg a templommal együtt járhatna a hit, az eltökéltség, a fanatizmus, amik szintén jó hatással vannak a morálra..... :-) |
Zoli sztem nem jó irány ebben gondolkozni. Aki óriással esetleg gnómmal jáccik tart jópár templomot, mármint legalább egy tag a szöviben (általánoisságban nézve persze). Így az óriás tamagocsi hadivarikat erősítené, hogy nem lopják őket, nem látnak be, és beütni is nehezebb mert a katmorál százas.
Egyetértek Monroval hogy sztem jó a katmorál jelenlegi állapotában. |
All times are GMT +1. The time now is 08:09. |