Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Már megint megfenyegettek. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2293)

Valezius 09-03-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 122305)
Először is önmagában 6 rengés, miután megtámadott Titeket, nem jelent semmit. Adatgyűjtés az eseményekről ilyenkor van, de ahogy fent is említettem, az, hogy majd e4gyszer valamikor sok hét múlva azt tervezed, hogy..., az ilyenkor igazából nem elfogadható. Ez persze nem 4 rengetésre vonatkozik.

Nem támadta meg őket, vagy a levélírás támadó akció? :D

Sikoly 09-03-2007 10:28

Kitartás!Sztem jóltetted hogy itt leírtad a történeted.Legalább ha mégis átraknak erre tudsz hivatkozni.Aki meg betonvédelmű tamagocsi ne csodálkozzon hogy beférnek varival tolival....Szegény srác 4 rengésenként újrakezdi a szintet...:D

Ati 09-03-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 122307)
Nem támadta meg őket, vagy a levélírás támadó akció? :D

Ja hogy ők támadtak... Sejtettem, hogy valamire nem jól emlékszem... :)

Sikoly 09-03-2007 10:38

Mondjuk így utólag....Nem valami gecinces dolog mondjuk egy védekezős orit éjjel-nappal rengetni a "hátha beférünk egyszer sereggel is " alapon.Mondjuk van 360 tornya és 250-től férnétek be akkor nem az a megoldás hogy egy hétig rengetitek mert azt én sem tartom fair dolognak az a Ti gyengeségetek!
Írod hogy ilyane orik vannak csak a környéketeken.Mindenkivel eljátszáttok ezt?Szép.Ha a szövid óriás 75% katimorálláal és azért nem fér be lengesse meg.Hamég ígysem megy akkor építs át a templomaidból barakknak a környéket úgyis meggömbölted már.Ne csodálkozz hogy egy szövi íj/elittel varival stb nem ver be egy védekezős orit.Pistikétől sem szép a fenyegetőzés de az oknélküli rengetés elítélendő dolog!!!!

Valezius 09-03-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 122315)
Mondjuk így utólag....Nem valami gecinces dolog mondjuk egy védekezős orit éjjel-nappal rengetni a "hátha beférünk egyszer sereggel is " alapon.Mondjuk van 360 tornya és 250-től férnétek be akkor nem az a megoldás hogy egy hétig rengetitek mert azt én sem tartom fair dolognak az a Ti gyengeségetek!
Írod hogy ilyane orik vannak csak a környéketeken.Mindenkivel eljátszáttok ezt?Szép.Ha a szövid óriás 75% katimorálláal és azért nem fér be lengesse meg.Hamég ígysem megy akkor építs át a templomaidból barakknak a környéket úgyis meggömbölted már.Ne csodálkozz hogy egy szövi íj/elittel varival stb nem ver be egy védekezős orit.Pistikétől sem szép a fenyegetőzés de az oknélküli rengetés elítélendő dolog!!!!

Olvasd át mégegyszer szó se volt ilyesmiről. És már le is lett földelve...
A blöffölést pedig nem érzem elítélendő dolognak, egy mf védelemre beállt ori mi mást tudna csinálni.

Kubbi 09-03-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 122315)

Hát te meg vagy huzatva. :D
Nem is tudom mit szedhettél be, de én is kérek belőle! :D:D

Csak kettő dologra válaszolnék.
6rengést azért 2készüből megoldok. Az nem éppen éjjel nappal rengetés. :p

A 350/350 lett volna az alternatíva. :D
De egy 350/350es orihoz hozzá se áll az ember.

Akit meg beütöttünk, nyilván blöffölt, mert nem tart 13k tornyos íjat.
Környéken van több ország is, de 15% templommal hozzájuk nem igazán látunk be.:p
A szövetségem ereje, meg nem ennek a topiknak a témája. :eek:
Többre is válaszoltam mint 2, és szép szines is lett a hsz-em.

Sikoly 09-03-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122216)
Jajj, ne legyél már ilyen:)
Engem is idegesít, ha pattan egy seregem, és megesik, hogy a célpont szenved a hülyeségem miatt, de hát ez van, emberek vagyunk...

Meg amúgy is vannak gonosz, rosszindulatú célpontok, akire kimész fosztani, ő meg elkölti a lét...

Még szerencse hogy te nem vagy ilyen Synk:P

Sikoly 09-03-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 122317)

Környéken van több ország is, de 15% templommal hozzájuk nem igazán látunk be.:p

A szövetséged nyilvánvalóan gyenge.Hameg senikit nem tudsz gömbölni minek van 15% templomod?:DDD Nem azt írtam hogy egy hete rengeted csak azt hogy ezekután megerősítve lehet fogod.Remélem nemcsak varitok van hanem tolitok is és ezekután csodálkozol hogy 2 hadis miért nem ver be egy védekezős mf orit...Egy szövi ahol van 3 hadsi egy hadi vari 50% barakk 10% torony tele lóval bemegy mindenen pláne ha az egyik hadis ork.Az meg hogy a szövid nem tud számolni nem a Pistike hibája hanem a Mórickáé:D

Sikoly 09-03-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 122317)

Ha van gömböd a srácról szinte mindent tudsz mennyi foglalkoztatottsághoz mennyi ház kell barakkhelyek stb.Ha van hozzá egy kis érzéked lazán betippeled mennyi tornya van.Egy védekezős ori ritkán tart 9% tornyot és hogy ezthittétek a ti tapasztalatlanságotokat mutatja:D

Kubbi 09-03-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 122323)
Ha van gömböd a srácról szinte mindent tudsz mennyi foglalkoztatottsághoz mennyi ház kell barakkhelyek stb.Ha van hozzá egy kis érzéked lazán betippeled mennyi tornya van.Egy védekezős ori ritkán tart 9% tornyot és hogy ezthittétek a ti tapasztalatlanságotokat mutatja:D

Veled nem vitatkozom.
Sajnos te profi vagy.
Csak nem értem, honnan tudsz ennyi mindent rólunk?
Csak nem feltörted a hód szerverét te is?:D

All times are GMT +1. The time now is 05:03.