![]() |
Quote:
|
Kitartás!Sztem jóltetted hogy itt leírtad a történeted.Legalább ha mégis átraknak erre tudsz hivatkozni.Aki meg betonvédelmű tamagocsi ne csodálkozzon hogy beférnek varival tolival....Szegény srác 4 rengésenként újrakezdi a szintet...:D
|
Quote:
Ja hogy ők támadtak... Sejtettem, hogy valamire nem jól emlékszem... :) |
Mondjuk így utólag....Nem valami gecinces dolog mondjuk egy védekezős orit éjjel-nappal rengetni a "hátha beférünk egyszer sereggel is " alapon.Mondjuk van 360 tornya és 250-től férnétek be akkor nem az a megoldás hogy egy hétig rengetitek mert azt én sem tartom fair dolognak az a Ti gyengeségetek!
Írod hogy ilyane orik vannak csak a környéketeken.Mindenkivel eljátszáttok ezt?Szép.Ha a szövid óriás 75% katimorálláal és azért nem fér be lengesse meg.Hamég ígysem megy akkor építs át a templomaidból barakknak a környéket úgyis meggömbölted már.Ne csodálkozz hogy egy szövi íj/elittel varival stb nem ver be egy védekezős orit.Pistikétől sem szép a fenyegetőzés de az oknélküli rengetés elítélendő dolog!!!! |
Quote:
A blöffölést pedig nem érzem elítélendő dolognak, egy mf védelemre beállt ori mi mást tudna csinálni. |
Quote:
Nem is tudom mit szedhettél be, de én is kérek belőle! :D:D Csak kettő dologra válaszolnék. 6rengést azért 2készüből megoldok. Az nem éppen éjjel nappal rengetés. :p A 350/350 lett volna az alternatíva. :D De egy 350/350es orihoz hozzá se áll az ember. Akit meg beütöttünk, nyilván blöffölt, mert nem tart 13k tornyos íjat. Környéken van több ország is, de 15% templommal hozzájuk nem igazán látunk be.:p A szövetségem ereje, meg nem ennek a topiknak a témája. :eek: Többre is válaszoltam mint 2, és szép szines is lett a hsz-em. |
Quote:
|
Quote:
A szövetséged nyilvánvalóan gyenge.Hameg senikit nem tudsz gömbölni minek van 15% templomod?:DDD Nem azt írtam hogy egy hete rengeted csak azt hogy ezekután megerősítve lehet fogod.Remélem nemcsak varitok van hanem tolitok is és ezekután csodálkozol hogy 2 hadis miért nem ver be egy védekezős mf orit...Egy szövi ahol van 3 hadsi egy hadi vari 50% barakk 10% torony tele lóval bemegy mindenen pláne ha az egyik hadis ork.Az meg hogy a szövid nem tud számolni nem a Pistike hibája hanem a Mórickáé:D |
Quote:
|
Quote:
Sajnos te profi vagy. Csak nem értem, honnan tudsz ennyi mindent rólunk? Csak nem feltörted a hód szerverét te is?:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:03. |