![]() |
Quote:
DE: ez szerintem eléggé erősen ölné a játékot, sokkal kevesebb támadható ország lenne, sokan beállnának termelni a tornyaik mögé -mint most az MNT vitézek... Én Kisbér ötletével értek egyet: mivel egyetlen személyiség lóg csak ki a sorból erőben, azt kellene szintre gyengíteni, nem a többit erősíteni (pl 2-3% tekitöbblet csak...) |
Az MF-eknek eleve van 10% bónuszuk tolira és varira, tehát nem értem minek kéne még 10%-ot adni nekik bármilyen módon is? Egy Mf ha akar nagyon jól tud védekezni...
|
Quote:
|
bocsi, elírtam, csak tolihoz akart lenni...
|
késő...;) :D
|
Quote:
|
Hát, végülis logikus is lenne, hogy ha már 3 féle haderőből 2-t támogat a császár az mf-nek, akkor a 3-at is támogassa...:)
|
MF kontra szövetség
Egy MF tényleg nagyon jó védelmet tud kiépíteni magának, de vesd össze az MF bónuszt akár csak azzal, hogy egyvalakitől tudsz segítséget kérni! Máris van 50% plusszod, az MF 40%-os bónuszához képest. És akkor még ott a másik két tag is... Pont emiatt van, hogy egy MF esélytelen egy szövetséggel szemben! Tehát, ha MF-ként játszasz, akkor meghúzod magad. Reménykedhetsz, hogy van a közeledben béna/legyengített játékos, vagy egy másik MF, akihez beférsz, de alapvetően vagy a tartalékaidat éled fel, vagy önellátó vagy. És ez utóbbi esetben egyszerűen nem létezik elég jó védelem... Xeper: a támadóerő gyengítése nem jutott eszembe, de tényleg jó! :D Az MNT-vitézeket meg hagyjuk, őket nem az orijuk védelme védi, hanem az, hogy aki támadhatná, azzal MNT-t köt... Aki meg nem hajlandó erre, arra meg ráuszítja a vele MNT-ben lévő orikat.
|
Quote:
|
Hát hogyne, majd a 3 szövije végignézi hogy 4 körönként bemészárolja, ezt te se gondolod komolyan.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:16. |