![]() |
Quote:
Egy kezdő úgy jön ide, hogy már van faja és személyisége, mire eljut odáig, hogy legyen 2. országa, addigra rájön arra, hogy ki mond okosakat, és ki nem :) Viszont a vég nélküli offolásért Ati megbüntethetné nyugodtan :) |
Egy ilyen párbajban sztem, már énis résztvennék:)) De tényleg nelegyen több 6-óránál...
|
Belas :D
Ha te mész, megyek én is :p Nehogy aszond el vagy hanyagolva :D :p |
Quote:
Úgyhogy nagyjából leszűrtem, mi változott aközben, amíg nem voltam. Szóval szerintem tök feltűnő az a "A külső fórum eléréséhez kattints ide." felirat. Úgyhogy szerintem sok új játékos, akár infószerzés akár unaloműzés céljából kijöhet ide, ha nem is regel, de olvasgat itt. És le úgy kezdje, hgoy baromságot olvas, aztán persze amikor agyonverik sokszor, akkor a 2. orival már óvatosabb lesz, és szelektál, hogy amit olvas, az neki bejött-e, vagy sem. De szerintem nem jó dolog kezdőként életed első orijával hatalmasat bukni... Nem biztos, hogy beregelem a 2. orit egy nagy zakó után... Amikor visszajöttem, engem is összetörtek nagyon 5/Q-ban. Ha nem tudnám, hogy ez ez tök jó időtöltés, és egy tök jó játék, hát nem 100, hogy másodszor is nekivágtam volna. Főleg ha azért buktam volna meg, mert valaki másnak az idióta tanácsára hallgattam... Akkor még átverve is éreztem volna magam... |
Azért ma rengeteggel elörébb ment ez a téma...
Minden nap offoljunk 2 oldalt és máris királyabb lesz Miért nem jó a 12óra? Ha játszani akar valaki akkor játszon:P Én 6órába se volnák minden percben se a 12-ben... Ezért alap,hogy a hosszabb kell:P 6óra-ba belemegy egy reggeli+egy ebéd és már eltelt 1 belöle:P |
Miért nem jó a 12óra?
Ha játszani akar valaki akkor játszon:P Én 6órába se volnák minden percben se a 12-ben... Ezért alap,hogy a hosszabb kell:P 6óra-ba belemegy egy reggeli+egy ebéd és már eltelt 1 belöle:P Én akkoris a 6-órára szavaznék:))) MIÉRT? Mert 12ora az rengeteg időt vesz el minden szombaton a család és más egyébb fontos dolgoktól...nem mintha a 6-óra nem de kevesebbett:)) |
Quote:
Nemérzem ugy, mintha hanyagolnátok:))) Olvass m-forumot:)) |
6 orát támogatom én is:))
|
Quote:
|
Kezd ugy nézki ki ez, hogy azt hiszi mindenki, hogy hetente szombaton mindig 12 órás párbaj amin kötelező a részvét. A 12 óra tényleg kemény ha gondoljátok lehet a 6 én benne vagyok, sőt lehet jobb is a 6-os. DE! Ez a párbaj sorozat ugysem minden héten lenne, lehet kihagyni szüneteket.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:03. |