![]() |
Kereső: k vagy 15k
Nincs találat, próbáld más feltételekkel. Szóval most egy szegény kezdő hol olvasgasson? Egyetlen dolog, amiért meg tudtam róni, hogya segítség kezdők rész helyett sikerült a stratégiák közé nyitni... Az már más kérdés, hogy sokkal gyorsabb lett volna a belső fórumon megkérdezni, mint topicot nyitni neki, és megvárni, míg valaki idetéved és válaszol :) |
rendben, akkor ejtjük a vádat:)
ettől függetlenül még mindig fenntartom érveimet:o |
Quote:
egyik találat: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=33 azért azt sem lehet mondani, hogy nem lehet megtalálni ;) |
szerintem is megtalálta volna, de ettől függetlenül mindegy, most már ezt is tudja...de remélhetőleg máskor körülnéz
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nézzük akkor a Guglit: 231ezer vs 85,5 millió. :) Ezek után pedig várjuk el mindenkitől, hogy helyesen írjon, amikor néhol az egész nyelvünk arra épül, hogy máshogy írjuk, mint a világon a többség. (Rengeteg hasonló szó lehet, ez csak onnan jutott eszembe, hogy üzbég ip címet szoktam kapni, és feltűnik minden alkalommal, amikor azt hiszi vmi weboldal, hogy üzbég vagyok... :D) |
Quote:
|
Na jó kösz mindenkinek a választ + annak is kösz aki nem bénázott le!:)
Végül is nem mondhatjátok hogy hiába volt ez mert felevenítettem a nyelvtant is!:D |
Bocs fel elevenítettem:):D
|
All times are GMT +1. The time now is 14:33. |