![]() |
Quote:
|
Quote:
|
sracok, mind1ik fejlesztes jo, de mind1ik masra.
reaktore a nagyobb letszamu klnara jo, szepen eteti a hadisokat es meg jol is vedekezik. pepae viszont inkabb a nagyon kis letszamu, leginkabb 1edul, onalloan jatszo elfekre jo. amire a tobbiek hiaba irtak, hogy a tanyafree ork beveri - hat persze hogy beveri -, de nem ez a lenyeg. az 1szemelyes klanok betonelfjeire nem nagyon mennek ra a nagyobb letszamu tanyarfree orkok, mert alig kapnanak foldet toluk. most usse meg 20-40 hekiert? semmi ertelme. viszont ezek az elfek igen jol vedekeznek a kisletszamu klanok hadisai ellen, ahol is nem igazan divat a kajaltatas. viszont ha mar szingli beton elf, akkor en ilyesmit epitenek, ba ez termelni nem tud (viszont lopni azt esetleg igen): 2000 heki 500 torony 25% 500 barakk 25% (26000 ijasz) 390 haz 19,5% 200 tanya 10% 200 templom 10% (26000 vari) 210 kocsma 10,5% (10920 toli) ez a vedelem eppen felfog 60% barakkal tamado 95% kmoralos tabi orkot. amelyik ori pedig nem ork, az tkp labdaba sem rughat. en csak ajanlani tudom 1eduli jatekra (fedezgetni). |
Quote:
|
Quote:
Te?:eek::p Ami működik Pepánál az miért nem működhet másnál is?! |
Quote:
Amint szétverik Pepát remélem jelzi itt nekünk!,ha szétverik!! |
Quote:
Mekkora klánban tervezzük a termelő elfünket? Mennyire szeretnénk termelni? És mi a célunk A-ban? Sok embernek csak annyi a célja,hogy feljusson toppba és aztán fordulás vagy másik ori fordítása B-ből! Miért kell rögtön egy friss, A-ban még semmi tapasztalattal nem rendelkezőt kész tények elé állítani és megmondani neki mi fog vele történni?! És az is kérdés ,hogy mennyire vagyunk aktívak :) |
Quote:
Quote:
Csak ez még1 fokkal kevesebbet termel,de legalább biztonságba tudhatjuk az orinkat:) (kezdőknek mondom):) |
Ne haragudj hogy tényként mertem közölni neked, az A királyának, a elfek zsenijének vmit, amit 6k körön keresztül nap mint nap csináltam. sorry :)
|
Quote:
Létszíves vagy idézz vagy ne írj olyat amit én nem írtam le sehol. Köszönöm. Az ,hogy pár NAGY játékosnak biztos igaza van az nem jelenti azt ,hogy pl. Pepa éplistje HALOTT lenne alapból! Gyula szavaival élve: Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:55. |