![]() |
gondoljátok, hogy ez lenne a szavazás állása, ha nem csak a fanatikus pár száz olvasná?
|
Quote:
|
Quote:
itt legalább páran emlékeznek, hogy ez már másnak is eszébe jutott :D |
Quote:
|
Quote:
|
Életemben nem tartottam még katonában a pénzemet, de valahogy nem jó az úgy, hogy etetni kelljen őket:)
A tekercs piacon való kopásáról meg csak annyit, hogy akkor senki nem tartaná tekercsben a tartalékait és néhol igencsak megfogyatkozna a tekipiac, főleg, hogy senki nem venne tartaléknak tekit, szal ha valakinek monnyuk 10 milliárdja tekiben van, akkor az csak hosszú hónapok által tudja eladni és egyáltalán nem nyereségesen! |
Nekem tetszene a téma felvetőjének a javaslata, ha most indulna a hod. Viszont ha most vezetnénk be, akkor lehetetlen lenne utólérni a nagy tartalékokkal rendelkező országokat.
Ez kicsit olyan, mint a felfedezés nehezítése volt. Semmi baj nem lenne a felfedezés visszanehezítésével, ha mindig ilyen lett volna. De a nagy orikat most már sokkal nehezebb utolérni a drága felfedezés miatt. |
Én nem értem: időnként elhangzik, hogy a piacot piacnak kellene használni, és nem raktárnak. Most meg azt olvasom, hogy ha odakint is kopnának a tekercsek és ennének a katonák, akkor nem lehetne tartalékokat felhalmozni.
A kettőt egy kicsit ellentmondásosnak érzem :o Szóval piac, ahol adok/veszek, vagy piac, ahol kint tartom a vagyonomat? |
Quote:
|
Nem eleve abból kell kiindulni, hogy valaki a szabályok megkerülésével, kiskapukon át jut a tartalékaihoz... aki szabályos kereteken belül gyűjtöget, attól miért kéne a tartalék halmozás lehetőségét megvonni!?
Nekem nem tetszik az ötlet, hogy a hetek/hónapok során összekuporgatott pénzem szépen elfogyjon/elkopjon a piacon... Akiknek milliárdjai vannak és sokat van a gép elött, az meg tudja oldani, hogy meg is tartsa az előnyét, de ha viszonylag keveset vagy és párszáz millióval rendelkezel, akkor neked egy kopás a piacon is nagy veszteség... (Mielött még más mondaná, igen MOST nem játszom, de ha visszatérek, nem ilyen változásokkal szeretnék szembesülni.) Nem tetszik az ötlet. |
All times are GMT +1. The time now is 05:33. |