![]() |
Szerencsére D-ben ilyen gond nincs,mert sosincs kint nyilas a piacon :D
|
Quote:
De "itt" szerintem egy idő után lenne abban az esetben amit már írtam. Na mindegy! Szerintem ennek így lenne értelme csak, majd a főokosok eldöntik, hogy legyen mint legyen. A kérdésem továbbra is Ati felé: érdemes erről beszélni vagy ne is erőltessük magunkat úgysem lesz ilyen? |
Ha kész egy teljesen kifforrott javaslat, amit mindenki támogat, és teis rábólintasz, akkor kábé mikor lehetséges hogy megvalósításra kerüljön?
/akkor ide:) / |
Quote:
|
A kulcsszó "idézőjeles" klánokat.
|
Saját szakállra megcsinálni nem lehet. Ahhoz teljes egyetértés kéne, de emberek vayunk, mindig vannak ellenzők. Talán ezért vannak szabályok, úgy gondolom!
OFF nézd a felettem lévő beírást, nem mai és ugyanazt kérdezte.... |
Quote:
|
Az a gond, hogy D-ben teljesen ellehetetlenedik egy-egy hekihatár felett az ütögetés.
Mivel ha az ember adott esetben utal, akkor egyrészt gyorsan kell csinalnia, mert elkapjak az egysegeket, es semmikeppen sem 1 oribol, mivel a 4 mlrd kevés. Elég nehéz pl. egy 600k ponton való ütés után feltölteni a helyeket, véleményem szerint. |
oké. hagyjuk, ha semmi érdeklődés nincs benned ugyse lesz ilyen. ait írtál meg sokkal inkáb oltás mint ötlet. Nézz be Dbe és klátod ogy elseje óta vannak ütések, üres orik leszedve...
Azt mondod nincs kapacitás. Pedig szerintem növelné az erőforrásokat eghy ilyen csopi, ai vipköteles lenne... |
Azért lehet, hogy a D csoport nem veletlenul lett a vipkötelesség alól kiszedve.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:55. |