![]() |
az alapötlet nagyon jó, a 3 napos verzió nyilván kényelmes lenne
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ugynaz igaz ha üzeneteket akarok menteni, és mégis annak ott a gomb :) ha a jegyzetek betelnek: 1. az ügyes és okos játékosok fogják és törlik ami már nem kell 2. azzal nem vagyok tisztában, hogyha betellik akkor felülírja e régieket..de: 2.1 ha felülírja akkor a régiek elvesznek 2.2 ha nem írja felül akkor az újjak vesznek el 3. ha betelnek a jegyzetek és menteni akarok , akkor kapok egy üzit, hogy: "jegyzeteid megteltek, ha további információkat akarsz elmenteni, akkor előbb törölj v.mit.." :) |
Quote:
|
Sztem egy varisnak az informácioszerzés az alap dolog naponta gömböznie,de ha már nemkell ,mert ugyis megvannak a gömbök ,akkor a készülijét használhatja pl ártó varikra...tehát összefoglalva: ezzel a varis orikat erősitjük... én ellene szavaznék:)) a vari az varizzon és ne az "emlékekből" éljen...
|
Quote:
|
Quote:
aki 3 napos gömbből támad az nem normális (annyi előnye lenne, h azokat akikkel a szövi úgysem tud mit kezdeni, nem gömbölöb újra meg újra, és ez akár gyengítés is lehet) |
Sztem félreértettétek:))) elöny a varisnak mindenféle gömb tárolása ennyi....ezt a játékot sztem nem kizárolag jegyzetekből kell játszani sztem:)))
|
Quote:
jahhh és nemtámadok 3napos gömbökböl ezért nemis értem a lényegét:)) |
All times are GMT +1. The time now is 15:03. |