![]() |
Quote:
Ez egy alap! Két klán összértékét nézve ,ha 2 körre vannak egymáshoz mehet is az ütés:) Szóval klánütésnél az klánérték számít,de ezt ,majd meglátod te is. |
Quote:
Gondolom micsoda sakkozás mehet az építéssel meg a bontással :D A klán raktárban is kopik a teki? |
Quote:
Szép is lenne,ha kopna:D |
Quote:
Legalább nem azon venném magam, hogy elkopott egy jó nagy adag, mert nem tudtam rögtön vissza tenni :) |
Ezért szokták azt mondani ,hogy 1/A más ,mint a többi csopi.
Azért majd tapasztalnod is kell a dolgokat,mert mindent nem lehet elmondani. Meg akkor nem tudsz magadtól semmit felfedezni. Szerintem jó érzés felfedezni új dolgokat és nem feltétlenűl kell mindent előre megtanulni.Vágj bele nem kell félni semmitől;) |
Quote:
Még lentebb is tanulgatok új trükköket, de az már ritkán van :) Kimondott vari, és toli is átépül A-ban hadisnak vagy egyébb hasznos orinak? Mert 40-50k varit eltüntetni (egy részét) nem kis meló. |
Quote:
Bármilyen oriból bármilyen orit lehet varázsolni. |
Quote:
Sajnos olyan szöviben vagyok, akik csorók, de már elkezdtek gyűjteni, és meg is mondtam hogyan tegyék ezt :) Nekem is a duplája lenne kb.ha nem kellett volna sokat küldözgetni nekik, meg a háborúk is vitték a pénzt. kb. mennyi hekivel érdemes fellépni? |
Quote:
Tulajdonképpen bármennyivel léphetsz, csak minnél lentebb vagy, annál inkább megy a gyilok az orik között. Sűrű a mezőny, és mindenki haladni akar:) Igaz, 2400-on is sűrű a mezőny:rolleyes: |
Quote:
Akkor még odébb van a szintlépés :) Viszont ha lentebb vagyok, akkor már sokkal lejebb úgysem kerülhetek. |
All times are GMT +1. The time now is 03:32. |