![]() |
még vmikor 2001 év vége felé, a koleszban állandóan a neten lógtak a haverok. néha lenéztem hozzájuk, és akkor láttom, ohgy mi az ami ennyire megbolondítja őket. Regiztem én is egy orit, egy év játék kb, aztán 2-2,5 év mélyszabi. aztán előszedtem.:) a kódot nem tudtam már, de sikerült felébreszteni. aztán állandóan kérdik a kollegák, hogy miért nyomogatom állandóan a telefonom. nem nagyon tudom elmondani nekik...
|
Quote:
|
Már nem emlékszem, valamelyik oldalon volt egy link,nem volt semmi dolgom, így regisztráltam.
függőséget okozhat,olvastam. persze,én meg elhiszem. azóta van 4 országom, egy wifis telefonom,s még magamnak sem merem bevallani,de azért vettem, hogy délutáni nethiányom kiküszöbölve hódozhassak,és majdnem teljes értékű szövitag lehessek :) (éjszakázást még nem vállalom:) ) "már megint hódítózól?"-ezt hallom állandóan barátnőmtől.de nem értheti:) függő vagyok,na és,talán bűn? :D |
Quote:
|
Miért kezdtem el hódítózni ? Há azé' me jó :D 2005. dec. 27.-én épp nem akadt más dolgom mint lepattantam a gép elé és az egyik játék oldal stratégiai részét böngésztem és egyszer csak bumm Hódító imádom a stratégiai játékokat ezért érdekesnek találtam :) Első országom egy Fél-elf Harcos volt :D hjajjj aki elkezd vele szekálni az megjárja :D:D:D Függőséget okoz ? áhhh dehogy suliból gyorsabban érek haza mint valaha :D:D:D
|
Ez a karácsony környéki kezdés ez úgy látom nagyon sokaknak bejött. :)
|
Én kb 1 éve indítottam az első orimat, mert éppen betegeskedtem és semmi nem kötött le, gondoltam nézek vmi stratégiát a neten, beírtam a keresőbe és ezt is kidobta, szerencsémre:D:D
Suli mellett inkább csak hétvégi játékos vok, de ha van egy kicsi időm érzem magamon a függőséget /4 óránként kelni, ha kell stb/ :) |
én is a kollégáimnál láttam a játékot. sokat játszottunk egymás ellen sima PC-s hálózatos játékokat, és egyszer csak láttam hogy valami webes cuccal játszanak. megnéztem, de nem igazán érdekelt, csak az, hogy ismét egy dolog amiben összemérhetem az erőmet velük (és legyőzhetem őket ;). aztán titokban regisztráltam, és elkezdtem játszani, ha jól emlékszem 4xxx sorszámmal még az első hódítóban. aztán mire utolérhettem volna őket (akkor még csak egy nagy csoport volt), már csak egyikük játszott, én meg elmentem nyaralni a forduló vége előtt, így aztán a küzdelem elmaradt (meg a második forduló elejéről is lecsúsztam). később aztán játszottunk szövetségben többükkel is, és így utólag azt hiszem ez jobb volt mint ha egymás ellen lettünk volna :)
|
Quote:
Én is valami online stratégiát kerestem, és úgy akadtam rá :) Pontosan nem tudom mikor kezdtem, de még akkor voltak őrposztok azt toom :) persze súgó meg ilyesmi nem érdekelt :D Bár büszke vagyok magamra, mert eljutottam 4/L ig...oda is azért léptem fel, mert jött az, hogy már régóta elnyomom a kisebb országokat :) Egyébként nállam nem volt ritka 7körre lefelé támadni gömb nélkül...persze mindent kiküldtem a védő kivételével :D Aztán nem volt rá időm és otthagytam...majd 2005 őszén kezdtem megint játszani, mert volt időm és új orit regiztem, persze ugyanarra a mailcímre és ezért pár hét múlva mentem is anarchba :( Aztán új ori új címre és azóta is rontom a levegőt :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:17. |