Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Törpe bányatalálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2129)

Cyby_ 07-16-2007 08:40

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 109810)
Hogy képzelitek?
Véletlenszerűen találja a bánya fajtákat vagy igény szerint...
Én az igény szerintire voksolnék...

én meg arra h amilyen %ok megvoltak eredetileg a bányák találására az maradjon itt is meg.

Ati 07-16-2007 08:59

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 109710)
Nem is kell megvédenie, ha elérhetetlenül magasan van. Lehet el kéne olvasnod figyelmesebben amit írtam?

Lehet, hogy neki is el kéne olvasnia. No de eleve azt kértem, hogy csak az szóljon hozzá a témához, aki ELOLVASTA az előző 50 oldalt. Mivel a javaslat eleve korlátozásokkal indult, ezért itt nincs miről beszélni. Kérlek olvasd el az eddigi beszélgetéseket ezügyben, és csak utána fejtsd ki a véleményedet. Nagyon zavaró, hogy van, aki rászán napokat, hogy elolvassa azt az 50 oldalt, és akkor jön valaki, aki hatalmas korszakalkotó ötletként előadja, ami eleve a javaslat része volt. Köszönöm.

Ati 07-16-2007 09:02

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 109810)
Véletlenszerűen találja a bánya fajtákat vagy igény szerint...

Minden ország saját, egyéni bánya-aránnyal rendelkezik, a bányákat ennek arányában találja minden esetben.

Redback 07-16-2007 10:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109823)
Minden ország saját, egyéni bánya-aránnyal rendelkezik, a bányákat ennek arányában találja minden esetben.

Ez azt jelenti hogy ha nekem nincs bányám akkor felfedezésnél nem találok vagy mi?

Ati 07-16-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 109841)
Ez azt jelenti hogy ha nekem nincs bányám akkor felfedezésnél nem találok vagy mi?

Kérlek, hogy ha a megbeszélésekhez hozzá szeretnék szólni, akkor első körben legalább a súgót olvasd el. Ameddig a súgót nem olvastad el, addig arra kérlek, hogy ne próbálj a fejlesztésekben részt venni, hiszen értelmetlen, ha a játék jelenlegi működését sem ismered.

Köszönöm.

#Lopakodó# 07-16-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109823)

Pont erre gondoltam:-)
Vagyis,hogy törpéről lévén szó el lehessen térni ettől és,hogy igény szerint találjon a saját területén az adott igényeknek megfelelően:-)
Csoport, klán, szövi igényeknek megfelelően a megszavazott, elfogadott, stb kereteken belül:-)
Vagyis erről lennék kíváncsi a véleményekre:-)

Ati 07-16-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 109852)
Pont erre gondoltam:-)
Vagyis,hogy törpéről lévén szó el lehessen térni ettől és,hogy igény szerint találjon a saját területén az adott igényeknek megfelelően:-)
Csoport, klán, szövi igényeknek megfelelően a megszavazott, elfogadott, stb kereteken belül:-)

Mivel ez így működik minden fajnál, ezért ettől senki ne akarjon eltérni. Ha nem kell neki, amit talált, lebontja és keres újat.

Ati 07-16-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 109255)
Kerdes, hogy csak torpe kapjon ilyet, vagy mas faj is... Bar ha a topic cimet nezzuk, akkor nem kerdes :)

Csak a törpéről van itt most szó.

wand 07-16-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109879)
Csak a törpéről van itt most szó.

miért?
a törpe is temelhet gabonát, írhat tekit, stb.. ha pénz kell neki
más miért ne tarthatna bányát ha akar?

Ati 07-16-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by wand (Post 109899)
miért?
a törpe is temelhet gabonát, írhat tekit, stb.. ha pénz kell neki
más miért ne tarthatna bányát ha akar?

Ennyi erővel minek vannak a fajok és a személyiségek? Mindenki tudjon csinálni mindent.

All times are GMT +1. The time now is 19:11.