Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   GNÓM vs. ÓRIÁS.. melik jobb? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=211)

Xeper 02-27-2006 18:06

Quote:

Originally Posted by Láma
De arról te tehetsz, hogy azt hiszed azok is 20%osak miközben 50%osak....

Nekem még soha nem sikerült fele annyit gyújtanom egy óriásnál mint egy gnómnál...

Láma 02-27-2006 18:09

Quote:

Originally Posted by Xeper
Nekem még soha nem sikerült fele annyit gyújtanom egy óriásnál mint egy gnómnál...

én most ellenőriztem megitn direkt kedvedért és 10-4 lett az eredmény, ez inkább 50% mint 20% nem? Amúgy emberrablásnál biztos 50% mert ott van zsákmány;)

Xeper 02-27-2006 18:42

Quote:

Originally Posted by Láma
én most ellenőriztem megitn direkt kedvedért és 10-4 lett az eredmény, ez inkább 50% mint 20% nem? Amúgy emberrablásnál biztos 50% mert ott van zsákmány;)

Gyújtás nekem 3-0 lett... akkor most 100% a védelem? :p
Emberrablást majd később tesztelem... ha igazad volna, akkor sorry, eddig valahogy mindig kedvezőbb volt az óriásoknak mint 50% :)

drhb 02-27-2006 21:21

Quote:

Gyújtás nekem 3-0 lett... akkor most 100% a védelem? :p
Emberrablást majd később tesztelem... ha igazad volna, akkor sorry, eddig valahogy mindig kedvezőbb volt az óriásoknak mint 50% :)

Ha úgy van ahogy mondod, és az ártók ellen is 80%, akkor csinálok egy óriás orit azonnal. Volt már óriásom, szerettem is, csak a változatosság miatt váltottam gnómra.

director 02-27-2006 22:28

xeper: azellennemvéd. ez teljesen biztos:) úgy van, ahogy a súgó fogalmaz, nem maradt ki semmi.

Xeper 02-28-2006 01:16

Quote:

Originally Posted by director
xeper: azellennemvéd. ez teljesen biztos:) úgy van, ahogy a súgó fogalmaz, nem maradt ki semmi.

Ha úgy lehetne gyújtani mint egy gnómot, akkor mindenki gnóm lenne nem óriás...

director 02-28-2006 16:26

Quote:

Ha úgy lehetne gyújtani mint egy gnómot, akkor mindenki gnóm lenne nem óriás...

az 50% az él. nem erről volt vita? hogy 20 vagy 50? hát 50. :)

Alba 03-20-2006 13:57

csakagnom!!!
mar csak nosztalgiabol is...

Mi az hogy tonkreteszik a tolikkal meg levarizzák...ááá
Fiuk rossz szövibe voltatok ha iylet csinalnak.Egy szövihábaro esetén az utok egyet a hadignommal 6-7 körre kerülök es hogy toliznak le meg variznak ?Sehogy ...Aztan szeoen elmegyek szabira es a szövik meg szépen leviszik a seregem.:))))
Egyszerű ez.
Nincs olyan hogy én állk egyhelybe ers megvarom amig teljesne tönkretesznke tolikkal meg varikkal...Ha igy jaccik vki mind1 mien fajjal van tönkreteszik...
A gnom anniy tolit cisnal hogy az ember /felelf ne ferjen be.Ha meg az ellennél van tolis ori akkor azonnal kiutik a hadignomok es sanyi is neki...Aztan onnantol kezdve mit csinal az ellen a gnomokkal?Nézegeti...:)))

Xeper 03-21-2006 16:29

Quote:

Originally Posted by Alba
Egy szövihábaro esetén az utok egyet a hadignommal 6-7 körre kerülök es hogy toliznak le meg variznak ?Sehogy ...Aztan szeoen elmegyek szabira es a szövik meg szépen leviszik a seregem.:))))
Egyszerű ez.

Ez már egy ideje nem így megy :p
A tolisok valóban nagy kárt tudnak okozni a gnómban, de eléggé erősen meg lehet torolni :D
A baj azzal van, hogy a tolik 5-7 körről is számottevő kárt tudnak okozni :(

Remedy 03-22-2006 10:55

Quote:

Ez már egy ideje nem így megy :p
A tolisok valóban nagy kárt tudnak okozni a gnómban, de eléggé erősen meg lehet torolni :D
A baj azzal van, hogy a tolik 5-7 körről is számottevő kárt tudnak okozni :(

naja, mit csinal egy hadignom egy 7-8 korrol gyilkolaszo emberrel? varizni nem tudja, tolizni nem tudja, meszarolni nem tudja...

(kiveve ha odakerul a kozelebe :P)

All times are GMT +1. The time now is 23:47.