Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Több ország irányítása 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=210)

Burning 09-08-2006 14:12

egyetértek Ati nem nagy a valószinűség... ha meg igen akkor az gáz:eek: akkor már van orid az anarchban:D vagy pedig eggyel több lesz:D

Deni 09-08-2006 14:42

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 30549)
Pont a tegnapi nap folyamán alakult ki egy érdekes szituáció!
Egy munkahelyről játszunk többen egy ugyanazon tűzfal mögül.(nem értek hozzá, de gondolom ez is egy fontos tényező)
Eddig mindig megtudtuk oldani, hogy más csoportokban kerüljünk ill. ha ugyanazon csoportban volt ország az jó nagy távolságban. Eddig nem is volt semmi probléma.
Lényeg a lényeg a szitu!
Hogy fogalmazzam érthetően, rendszeresen "antiJKSZ"-zünk, ki kit támadt? ki kit gömbözött? stb., hogy a másik még véletlenül se csináljon semmit az adott országgal.
Munkatársam jelezte kit támad és kikkel áll harcban. Az egész klán nálam "tiltó listára került". Köztünk lévő távolság elég nagy, de egy több tagú klánról volt szó eléggé elszórva a csoportban. Tegnap reggel ennek a klánnak az egyik tagja kaput nyitott rám és lopott. (na jó próbált:rolleyes:)

Nem vészes a helyzet, de ha én ezt az országot meggömbözöm, mi történik?
Hibapont? Vagy az Ő kapuján visszamennék tolvajokkal?
Extrémebb ha mondjuk le ütném tuti a munkatársamat támadná!

Szóval mi történik olyan szituációban, ha egy ország vagy szövetség egyszerre piszkál minket?

és ebben a helyzetben mi a teendő Ati? mert mondjuk ezt a problémát kellően közel érzem magamhoz én is sajna :(

Ati 09-08-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 30549)
Pont a tegnapi nap folyamán alakult ki egy érdekes szituáció!
Egy munkahelyről játszunk többen egy ugyanazon tűzfal mögül.(nem értek hozzá, de gondolom ez is egy fontos tényező)
Eddig mindig megtudtuk oldani, hogy más csoportokban kerüljünk ill. ha ugyanazon csoportban volt ország az jó nagy távolságban. Eddig nem is volt semmi probléma.
Lényeg a lényeg a szitu!
Hogy fogalmazzam érthetően, rendszeresen "antiJKSZ"-zünk, ki kit támadt? ki kit gömbözött? stb., hogy a másik még véletlenül se csináljon semmit az adott országgal.
Munkatársam jelezte kit támad és kikkel áll harcban. Az egész klán nálam "tiltó listára került". Köztünk lévő távolság elég nagy, de egy több tagú klánról volt szó eléggé elszórva a csoportban. Tegnap reggel ennek a klánnak az egyik tagja kaput nyitott rám és lopott. (na jó próbált:rolleyes:)

Nem vészes a helyzet, de ha én ezt az országot meggömbözöm, mi történik?
Hibapont? Vagy az Ő kapuján visszamennék tolvajokkal?
Extrémebb ha mondjuk le ütném tuti a munkatársamat támadná!

Szóval mi történik olyan szituációban, ha egy ország vagy szövetség egyszerre piszkál minket?

Szerintem ha egy ország, vagy szövetség kikezd 2 másikkal egyidőben, akkor az eleve nem lesz hosszúéletű, tehát nyogodtan lehet hagyni, hogy csak az egyikötök foglalkozzon vele.

Deni 09-08-2006 15:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30583)
Szerintem ha egy ország, vagy szövetség kikezd 2 másikkal egyidőben, akkor az eleve nem lesz hosszúéletű, tehát nyogodtan lehet hagyni, hogy csak az egyikötök foglalkozzon vele.

Sztem ez az állítás 1/A-ban nem feltétlenül állja meg a helyét (sajnos.. hiszen a probléma nekem ott jelentkezett).. mert ugye ott az egyéni támadások futhatnak -és futnak is- teljesen külön szálon, a klántámadásoktól függetlenül. Bár ha lentebbi csoportokban gondolkodunk akkor tény, hogy nagy bátorság egy szövinek kétfelé kapkodni, de itt most nem erről van szó.

Fefe013 09-08-2006 21:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 30578)
Ilyen esetben hibapont jár, ezekből egy hónap alatt kell adott számút összegyűjteni, hogy anarch járjon érte. Ha 300 gépen nem túl sokan játszanak, akkor azt mondom, hogy kicsi az esély arra, hogy emiatt anarch legyen a vége.

Ha jol értem ezek a hibapontok hónap végén törlödnek, ha tehát elég keveset jáccok onnan és kevés a hodos, akkor nagyon kicsi az esély h anarchba kerüljek!
Köszi szépen!
Hali!

Kubbi 10-27-2006 09:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 5479)
"Olyan munkahelyen játszom, ahol mindenki közös tűzfalon megy ki az Internetre, és minden egy gépnek látszik. Kollégám is játszik. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj? Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok."

Ez a vonatkozó FAQ részlet, mivel az otthoni elérés egymástúl teljesen független, tehát ott biztos nincs gond.

Ez alapján lehettek akár szövetségesek is, de csak akkor, ha jól értelmeztem a helyzetet, és valóban 3 különböző gépről van szó, nem egy közös gépről, ahonnan mindhárman játszotok.

Ha ez utóbbi a helyzet (egy közös gép), akkor nem lehettek szövetségesek.

Szia Ati!
Ez alapján, egy érdekes helyzet elé állítottál. Én bátyámmal vagyok egy szöviben. Én Veszprémben tanulok, ő meg Dunaújvárosban.
Otthon, van vagy három gép, szintén router mögött. Tehát, ha haza megyünk hétvégére, akkor is lehet, akciózni, persze külön gépről?
Eddig úgy oldottuk meg, hogy csak varázs pakolás volt ez idő alatt.
Hogy egyszerre legyünk otthon, kb havonta 1-2x fordul elő. 2 napra max..

Kubbi 11-02-2006 08:26

Valakinek van valami ötlete?
Érdekelne a válasz, de nem szeretnék ezért új topikot nyitni....

Kubbi 11-02-2006 17:24

"Nekem nagyon állat ötletem van. Mégiscsak felnyitom a félliter almapálinkámat:)
Vagy mivel kapcsolatos ötlet érdekel?"
"postal fentebb olvashatod...

"Szia Ati!
Ez alapján, egy érdekes helyzet elé állítottál. Én bátyámmal vagyok egy szöviben..."

Ezzel kapcsolatban van-e valakinek ötlete. Mert Ati nem válaszol... :(

Ati 11-02-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 38210)
Szia Ati!
Ez alapján, egy érdekes helyzet elé állítottál. Én bátyámmal vagyok egy szöviben. Én Veszprémben tanulok, ő meg Dunaújvárosban.
Otthon, van vagy három gép, szintén router mögött. Tehát, ha haza megyünk hétvégére, akkor is lehet, akciózni, persze külön gépről?
Eddig úgy oldottuk meg, hogy csak varázs pakolás volt ez idő alatt.
Hogy egyszerre legyünk otthon, kb havonta 1-2x fordul elő. 2 napra max..

Ha külön gépek, akkor sok gond nem lehet, kivéve az olyan szerencsétlen helyzeteket például, amikor a nevetek is hasonló, mondjuk sorszámozva van, vagy ugyanazzal a speciális jelöléssel ellátva stb.

director 11-02-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 40257)
"Nekem nagyon állat ötletem van. Mégiscsak felnyitom a félliter almapálinkámat:)
Vagy mivel kapcsolatos ötlet érdekel?"
"postal fentebb olvashatod...

"Szia Ati!
Ez alapján, egy érdekes helyzet elé állítottál. Én bátyámmal vagyok egy szöviben..."

Ezzel kapcsolatban van-e valakinek ötlete. Mert ati nem válaszol... :(

passz.. a multi-figyelő rendszer működése a tenyérjóslással és a horoszkóppal rokon terület számomra

natessék, közben meg már kaptál is választ ;)

All times are GMT +1. The time now is 23:54.